4 motive pentru care sa alegi o cabina foto la urmatorul tau eveniment

 In cutia cu poze

Cabina foto poate adauga ceva fun si unic la urmatorul tau eveniment. Fie ca planuiesti un eveniment corporate cu colegii, o nunta sau o aniversare acest echipament poate sa creeze amintirile de neuitat pentru tine si invitatii tai. 

Mai jos ti-am scris 4 motive pentru care ar trebui sa consideri sa inchiriezi un photo booth in Bucuresti la urmatorul tau eveniment. 

  • Elementul fun este nelipsit 

Una dintre cele mai bune lucruri la cabinele foto este ca sunt super amuzante. Ele ofera invitatilor oportunitatea sa se relaxeze, sa faca poze amuzante si sa rada impreuna cu prietenii. Si pentru ca ale noastre cabine foto sunt insotite de operatori zambitori, oaspetii se vor simti in largul lor sa se pozeze, chiar daca nu sunt obisnuiti cu o cabina foto. 

  • Cabina foto este accesibila oricui

Un alt lucru grozav pentru cabine foto este ca sunt surprinzator de ieftine, pentru ceea ce ofera. Cu toate ca preturile difera de la companie la companie, este bine sa studiati piata cu atentie si sa faceti comparatie intre echipamentele folosite de fiecare furnizor. 

  • Gasesti o cabina foto pentru fiecare

Datorita faptului ca piata din Romania a explodat cu cabine foto in ultimii 5 ani, iar Cutia cu Poze a fost aici cu voi inca de la inceput, acum gasiti orice tip de cabina foto cautati. Fie ca este vorba de o oglinda magica, cabina foto tip platforma 360 ori cabine foto moderne si ieftine, cu echipamente profesionale, vei gasi orice cauti. Important este sa nu lasi pe ultima suta de metri pentru ca este posibil sa nu mai gasesti niciun loc liber. 

  • Creeaza amintiri ce vor durata o viata

Una din principalele avantaje pe care le are o cabina foto este faptul ca poza este in mainile tale in doar cateva secunde (unde mai pui ca o poti si descarca, in format digital, la fel, in doar cateva secunde). Oaspetii tai pot pleca cu pozele de la evenimentul tau, acest lucru fiind o marturie frumoasa pe care tu o poti oferi. 

poza cabina foto

In concluzie, dupa cum vezi, exista multe motive pentru care poti considera sa inchiriezi un photbooth la urmatorul tau eveniment. Daca iti doreai sa inchiriezi o cabina foto ieftina si moderna, atunci CUTIA CU POZE este alegerea ta. Da-ne un mail sau un telefon si cere o oferta pentru evenimentul tau. 

Start typing and press Enter to search