CABINE FOTO DE VANZARE

Cabinele foto reprezinta ultimul trend la evenimentele din Romania. In prezent, acest domeniu a cunoscut o crestere rapida a numarului de furnizori, dar cererea este mai mare decat oferta de astefel de furnizori.

Incepe propria afacere, indiferent ca esti somer, student sau angajat. 

Cutia cu Poze ofera pachete de afacere la cheie prin conceptul Fotostic. Profita de experienta celor de la Cutia cu Poze (peste 800 de evenimente) si incepe business-ul mult dorit. 

Niciodata nu a fost mai usor sa devii antreprenor!

Trend – volum de crestere cautari cabina foto in Romania din 2015 pana in prezent. Sursa Google Trends:

Cutia cu poze este una dintre primele companii din domeniu cabinelor foto de inchiriat, aparuta in ianuarie 2015, iar in 2016 cifra de afaceri a firmei a ajuns la 100.000 de euro și capacitate de 8 cabine foto.

Au scris despre cum poti incepe si tu o afacere cu cabina foto Cutia cu poze: Libertatea, Glamour

Fotostic a aparut din dorinta de a crea o franciza Cutia cu Poze. Cu toate acestea, am renuntat la ideea unei plati lunare si impunerea rigorilor unei francize.

Consider ca o libertate de miscare ofera un plus de valoare unei afaceri aflate la inceput. Drept urmare, Fotostic ofera servicii de afacere la cheie cabina foto.

Citeste mai multe despre cum am inceput in interviul acordat startup.ro si wall street.

AFACEREA CU CABINE FOTO

Nu trebuie sa renunti la job-ul tau actual

  • Cea mai mare cerere pentru evenimente este in weekend, drept urmare, daca ai un job clasic, poti conduce o astfel de afacere fara a renunta inca la job-ul actual. Munca ta din timpul saptamanii se rezuma la a pregati cabina foto si a raspunde la telefon pentru a oferi detalii despre serviciile tale.

Lipsa chiriei unui birou

  • Conceptul FOTOSTIC a dezvoltat un model de cabina foto de dimensiuni reduse ce poate fi transportata cu orice tip de masina. Cabina foto poate fi depozita fara probleme intr-un apartament, iar in afara de evenimente, te poti folosi de camera foto si de calculator in interes personal.

 

Amortizarea rapida a investitiei

  • Plaja de preturi pentru inchirierea unei cabine foto variaza de la 1000 lei la 3000 lei pentru un singur eveniment. Este suficient sa ai 2 evenimente pe luna si in 5-6 luni, echipamentele vor fi amortizate, iar tu vei fi pe profit.

Un domeniu cu grad redus de risc

  • Cabina foto este un domeniu de activitate interesant si relaxant. Produsul muncii tale sunt sutele de zambete pe care le produci in timpul evenimentelor si pozele care stau dovada. Nu trebuie sa te ocupi de obtinerea a numeroase avize si autorizatii.

Piata larga de desfacere: evenimente corporate, nunti si botezuri, targuri si expozitii, aniversari, etc

  • Cand vorbim de piata de desfacere a unei cabine foto nu trebuie sa ne limitam doar la nunti si botezuri. Orice tip de eveniment din localitatea ta este pretabil pentru o cabina foto, fie ca vorbim de o noua lansare de carte, o petrecere de aniversare sau un majorat. Pune-ti imaginatia la contributie si poti gasi modalitati interesante de promovare prin intermediul cabinei foto.

Satisfactia muncii: sarcina ta este sa faci oamenii sa zambeasca si sa imortalizezi acest lucru

  • Ce meserie poate fi mai frumoasa decat cea de a crea zambete si de a le imortaliza prin intermediul photobooth-ului? Fiecare eveniment este unic, unde vei intalni persoane noi, iti vei face prieteni si iti vei promova serviciile. In acest mod iti vei gasi 50% din evenimentele urmatoare.

Start typing and press Enter to search