De ce e bine sa inchiriezi o cabina foto

 In Uncategorized

De ce e bine sa inchiriezi o cabina foto

Cabina foto de inchiriat. Dupa cum prea bine ati observat cabinele foto au invadat spatiul serviciilor pentru nunti. Multa lume decide sa inlocuiasca marturiile de nunta clasice cu acest serviciu.

De ce? Motivul este evident… Pentru ca oferi un serviciu distractiv oaspetilor tai, oamenii vor pleca cu o amintire pe care o vor pastra mult timp, pentru ca vei avea o serie de poze de la nunta ta chiar de a doua zi (si nu vei mai astepta pentru pozele profesioniste de la fotograful de nunta).

Te-ai gandit la magneti de frigider ca marturii de nunta? Foarte bine! Asta iti oferim!

Vrei un anumit format de poza? Avem mai multe formate si toate vor fi personalizate dupa cerintele voastre! Poti sa alegi intre formatul de tip semn de carte – photostrip, cu dimensiunea de 5/15 cm si formatul clasic – 10/15 cm. Indiferent de formatul ales, ne asiguram ca layoutul va fi personalizat in tema evenimentului tau.

cabina foto de inchiriatVrei poze traznite, amuzante si pline de energie? Iti punem la dispozitie o multitudine de accesorii cu care invitatii tai se vor poza! Fie ca este vorba de celebrele propsuri – mustati pe bat, buze, sau ochelari giganti, peruci si palarii traznite, ne asiguram ca vom aduce suficiente accesorii incat invitatii tai sa se distreze.

Poti sa alegi atat o cabina foto deschisa (asa cum este Cutia cu poze) sau poti sa alegi o cabina foto cu perdele? Cabina foto deschisa permite fotografierea unui numar foarte mare de oameni, permite sarituri, imbratisari, dans si multe altele fara sa-ti fie teama ca vei darama ceva. Poate fi instalata de un singur om, iar deranjul va fi minim pentru tine. Cabina foto inchisa cu copertine ofera intimitate persoanelor care vor sa se distreze intr-un spatiu inchis.

Indiferent de cabina foto de inchiriat, ne pui la dispozitie o priza si in cateva minute ai cabina gata de treaba!

Nu mai sta pe ganduri!

Alege o cabina foto! 🙂

Start typing and press Enter to search