Cabina foto la activare de brand

 In Uncategorized

Daca doriti sa adaugati o cabina foto la o activare de brand, exista cateva recomandari pe care le puteti lua in considerare:

ACTIVARE BRAND

  1. Asigurati-va ca photobooth-ul este bine pozitionat si usor accesibil pentru toti participantii la activare.
  2. Asigurati-va ca photobooth-ul este vizibil si atrage atentia asupra lui, astfel incat sa fie utilizat de cat mai multi oameni.
  3. Asigurati-va ca aveti personal suficient pentru a ajuta oamenii sa se foloseasca de cabina foto si pentru a le explica cum sa o foloseasca. De multe ori, cabinele foto au un succes atat de mare incat nu puteti face fata fluxului mare de oameni care vin sa se pozeze. Incercati sa angajati personal care sa opereze cabina foto si care sa indrume oamenii.
  4. Asigurati-va ca photobooth-ul este in concordanta cu tema si mesajul activarii de brand, astfel incat sa se integreze bine in activitate.
  5. Asigurati-va ca aveti suficiente printuri foto si accesorii pentru a satisface cererea participantilor la activare. De regula, este dificil 

Sper ca aceste recomandari v-au fost de folos si va doresc succes cu activarea de brand!

Daca vreti un serviciu de inchiriere photobooth in Bucuresti sau in alte locatii din tara la un raport calitate-pret satisfacator, nu ezitati sa ne contactati!

Start typing and press Enter to search