Instabox – Elementul surpriză care face o nuntă specială

 In cutia cu poze

Instabox – Elementul surpriză care face o nuntă specială

Hashtag print – Nunta perfectă nu este nici mare, nici mica, nu este nici la mare, nici la munte, nici în mijlocul oraşului agitat.

Nunta perfectă este cea despre care toţi vorbesc cu drag şi de care îşi amintesc cu placere. Iată cum poţi crea amintiri preţioase, autentice, pentru totdeauna:

Prezent peste tot

Este adevărat că nu poți fi lângă toți invitații tai. Și chiar dacă ai un fotograf dedicat evenimentului sau poate doi, nici ei nu pot fi prezenți lângă toti participanții la nunta ta.

Pe lângă experiența de excepție de care te poți bucura la evenimente, Cutia cu poze a lansat serviciul de hashtag print, cu ajutorul căruia poți printa direct poza făcută cu telefonul mobil, asta după ce se încarcă pe Instagram sau Twitter și se folosește un hashtag specific. Apoi le poti printa, nelimitat. Astfel, toti invitatii vor avea un exemplar, inclusiv tu, care le primesti si digital“, explica reprezentantii Cutia cu poze.

pret inchiriere cabina fotoUn alt avantaj al acestui serviciu este ca acesta se poată adăuga unui eveniment, separat de echipă foto-video, fiind instalată într-un punct fix, fără a încurca în vreun fel fotograful de eveniment. Invitatii se pot fotografia oriunde, apoi imaginile sunt printate in punctul fix.

Mărturii speciale, pentru totdeauna

Nu doar amintirile tale conteaza, ci si cele ale invitatilor. Într-o epoca a vitezei, amintirile care conteaza sunt cele care suprind momente unice. Le poti surprinde in fotografii si oferi invitatilor drept marturie. Asa vor avea mereu o dovada a petrecerii perfecte care a fost nunta ta.

Dacă pe vremuri singura modalitate de a obține o imagine pe loc, era fotografia la minut, astăzi “Cutia cu poze”, este o modalitate ce reprezintă mai mult decât atât, este o modalitate de distracție. Protagoniștii se văd pe ecran în timp real, putând astfel să-și adopte postura dorită, în plus cutia este însoțită la evenimente de un set de accesorii “Party” care conține diverși ochelari, mustete și pălării amuzante.

Un impact major asupra participantilor, îl are faptul că imaginea se printezeaza pe loc, lucru care intensifică entuziasmul participanților, poza printată fiind singurul instrument ce va dăinui în timp drept amintire.

De asemenea imaginea poate fi share-uită într-un album pe pagina de facebook, pentru a crește nivelul distracției”, explica reprezentantii Cutia cu poze.

hashtag print

Articol preluat de pe: http://www.suete.ro/elementul-surpriza-care-face-o-nunta-speciala/

 

Start typing and press Enter to search