Inchiriaza o cabina foto la eveniment

 In Uncategorized

O cabina foto aduce intotdeauna o plus de culoare si amuzament evenimentului tau. Este perfecta pentru diferite ocazii, incepand cu nunti si botezuri dar si pentru evenimente corporate, targuri, expozitii si multe altele. Sa inchiriezi o cabina foto este un mod inedit sa aduci distractie si sa creezi amintiri ce vor dura o viata. inchiriaza cabina foto

O cabina foto aduce multe beneficii oricaror evenimente, insa vom enumera doar cateva: 

  1. Oaspetii tai se vor distra de minune. Cu ajutorul props-urilor si accesoriilor amuzante puse la dispozitie de catre personalul de la cabina foto, oaspetii tai se pot distra si vor crea poze hilare pe care le vor privi mereu cu drag.
  2. Amintiri ce dureaza – Isi pot transforma pozele in printuri de calitate cu ajutorul imprimantelor foto profesionale si ale camerelor foto de ultima generatie. Asigura-te ca niciun zambet nu va fi pierdut si totul va fi capturat de camera foto.
  3. Raport calitate-pret – cabina foto ieftina ? Tinand cont de faptul ca toate preturile au explodat in ultima vreme, la o prima analiza se pare ca operatorii de cabine foto inca au pastrat pachete de servicii destul de accesibile pentru ca oricine sa se bucure de o cabina foto la eveniment. 
  4. Usor de folosit – click si poza! Atat este necesar ca sa primesti o poza de calitate in doar cateva secunde. Nu este nevoie sa astepti dupa un fotograf cu zilele (sau uneori saptamanile). Esti doar la cateva secunde distanta de a primi o poza in format fizic speciala pentru tine. Pe deasupra, majoritatea cabinelor foto este dotata cu o aplicatie cu ajutorul careia poti descarca poza si in format digital la finalul sesiunii foto.

Concluzii

Sa inchiriezi o cabina foto este un mod inedit si modern de a adauga un plus de culoare evenimentului tau. Sunt perfecte pentru nunti si botezuri dar si pentru evenimentele corporate sau activarile de brand. O cabina foto reprezinta un mod ieftin si placut de a umple spatiul evenimentului tau. Asigura-te ca furnizorul tau de cabina foto este profesionist, are experienta si poate crea amintiri de neuitat. 

 

Daca vrei sa inchiriezi o cabina foto – contacteaza-ne fara intarziere si cere o oferta de pret. 

Start typing and press Enter to search