Marturii de nunta? Rezolvate!

 In Uncategorized

Marturii de nunta? Rezolvate!

Te-ai gândit vreodată ce se întâmplă cu acele marturii de nunta pe care tu le plătești și le oferi invitaților tăi?

Știi tu, acele pietricele într-o punguliță frumoasă, sau acea fundiță cu numele voastre și data nunții. Cred că deja te gândești că nu prea au contat pentru ei acele lucruri pe care tu te-ai chinuit să le plătești și să le oferi.

De ce zic asta și ce legătură are cu o cabina foto?

Păi, cabina foto, pe lângă momentele frumoase pe care reușește să le producă, mai are și formidabila capacitate de a scoate pozele instant, astfel încât oamenii pot pleca acasă cu o amintire. Pozele scoase de cabina foto pot fi personalizate astfel încât să fie pe placul mirilor. Ce s-a rezolvat cu asta? Invitații pleacă cu pozele pe care sigur nu le vor arunca și vor păstra vie amintirea de la nunta voastră!

Marturiile de nunta sunt cadoul vostru pe care il faceti invitatilor care s-au straduit sa va fie alaturi in acest moment important din viata voastra.

Fie ca este vorba de marturii de nunta sau marturii de botez este important ca alegerea facuta sa fie facuta cu un simt de responsabilitate. Asadar, va recomandam sa alegeti cabina foto pentru nunta care poate inlocui cu succes marturii de nunta.

 

Start typing and press Enter to search