Cool Job: 6 motive să alegi franciza Cutia cu Poze

 In cutia cu poze

Franciza Cutia cu Poze

Majoritatea dintre noi avem un job full-time, căruia îi dedicăm o mare parte din timpul nostru.

A avea o sursă de venit suplimentară este o opțiune atractivă, mai ales pentru persoanele care doresc să fie propriul lor șef, să se bucure de autonomie și să-și dedice timpul liber unui side business atractiv într-un domeniu dinamic și promițător.

Dacă nu ai auzit până acum de photobooth, află că spre deosebire de alte domenii de activitate, poți începe o astfel de afacere ușor, indiferent de nivelul tău de pregătire. Nu ai nevoie de cunoștințe specifice, astfel că o cabină foto îți poate aduce ușor un venit suplimentar, fie că ești student, șomer sau angajat.

Afacere cabina foto

Franciza Cutia cu Poze

Cabinele foto, din ce în ce mai populare în România

Cabina foto a apărut pe piața românească de aproximativ 3 ani și s-a bucurat de un succes răsunător în rândul companiilor și a persoanelor care organizau o nuntă, un botez sau un eveniment privat. În prezent, cererile din partea firmelor sunt din ce în ce mai mari, iar oferta de furnizori de servicii pentru închiriere cabine foto este insuficientă.

Franciza Cutia cu Poze

Cutia cu Poze este o companie care furnizează servicii de închiriere cabine foto pentru o gamă largă de evenimente, fie că este vorba de o nuntă, un botez sau o lansare de produs ori petrecere privată.

Cu o cifră de afaceri de 100 000 euro în anul 2016 și o capacitate de 8 cabine foto, Cutia cu Poze a reușit să se mențină în topul companiilor din domeniu pe o piață aflată în plină creștere.

Cătălin Melinte, proprietarul afacerii, împreună cu asociații săi, a luat decizia de a franciza conceptul de cabină foto pentru a le oferi atât amatorilor de fotografie, cât și persoanelor care caută o sursă de venit suplimentară o oportunitate atractivă de afacere.

Articolul îl regăsiţi şi aici:

http://www.glamour.ro/living/6-motive-sa-alegi-franciza-cutia-cu-poze-majoritatea-dintre-noi-avem-un-job-full-time-caruia-ii-dedicam-o-mare-parte-din-timpul-nostru-avea-o-sursa-de-venit-suplimentara-este-o-optiune-atractiva-13475429

Dacă vrei să iei legătura cu noi pentru mai multe informaţii privind o afacere cu cabina foto, o puteţi face folosinf formularul de contact de aici.

Start typing and press Enter to search