Cabina foto majorat

 In Uncategorized

Cabina foto majorat – a devenit foarte populara la petrecerile aniversare, indiferent de tema petrecerii!

Cabinele foto sunt distractive si pot fi folosite de invitatii de orice varsta; acestea scot in evidenta personalitatea copiilor si scoate la iveala copilul din adulti!

Atunci cand implinesti frumoasa varsta de 18 ani simti libertate, simti ca lumea iti este la picioare. Un asa eveniment marcant pentru viata ta, trebuie celebrat cum se cuvine.

Cabina foto pentru majorat va fi cu siguranta un element cheie ce va marca petrecerea ta!

Toti invitatii vor dori sa aibe o amintire de la petrecerea ta de majorat si chiar daca cel mai probabil, telefoanele vor fi pline de fotografii, distractia din cabina foto si fotografiile printate pe loc si luate ca amintire nu pot fi inlocuite.

cabina foto majoratPentru inchirierea unei cabine foto majorat, noi va oferim un design personalizat, care este imprimat pe benzile foto in mai putin de un minut, ceea ce face fotografiatul din cabina foto, o experienta extraordinara si un cadou pentru toata lumea!

Aniversarile si cabinele foto sunt o combinatie perfecta! Ce modalitate mai buna de a multumi toti invitatii decat prin voie buna si distractie?

Aceasta prezinta oportunitatea perfecta de a capta cele mai memorabile momente ale petrecerii de majorat.

Inchirierea unei cabine foto pentru majorat va intretine atmosfera petrecerii iar oaspetii se pot distra intreaga seara intrecandu-se in competitia pentru cea mai creativa idee de fotografie.

Ei se vor amuza si fotografia in cabina foto impreuna cu prietenii lor, captand acele amintiri pretioase pentru totdeauna.

Petrecerile aniversare ar trebui sa fie distractive si memorabile, cu atat mai mult cand vine vorba de petrecerea de majorat. Nu va faceti griji cu privire modul in care se pot distra invitatii. Atunci cand apelezi la servicii noastre, distractia si zambetele sunt garantate.

Indiferent de tema majoratului, echipa noastra isi va adapta recuzita cabinei foto

pentru a se potrivi cu tema aleasa.

Fiecare cabina vine la pachet cu unul dintre operatorii nostri profesionisti, care va monitoriza utilizarea acestuia.

Vrei o cabina foto? Contacteaza-ne acum!

Start typing and press Enter to search