Metode de plată Cutia cu Poze

 In Uncategorized

Metode de plată Cutia cu Poze

Iți mulțumim că ai ales să lucrezi cu noi. Asta ne face să fim mai buni, să ne îmbunătățim și să îți oferim cele mai bune servicii.

Te rugăm să analizezi cu mare atenție metodele de plată prin care ai posibilitatea să plătești pentru serviciile de închiriere Cutia cu poze sau să discuți cu un membru al echipei noastre prin mail la vreaucabinafoto@gmail.com sau la telefon 0725524091 pentru orice neclarități.

Plată online cu cardul

Plata se poate efectua online prin platforma de plată securizată NETOPIA by MobilPay. După ce stabilim toate detaliile evenimentului, întocmim contractul de prestări servicii și emitem factura. Pe factură veți regăsi butonul ”PLATESTE CU CARDUL” care vă va direcționa către platforma de plată NETOPIA.

Plată prin transfer bancar sau depunere numerar

Puteți face transfer bancar sau depunere de numerar în contul nostru bancar la orice sucursala Banca Transilvania din țară. De asemenea, este disponibilă plata prin virament bancar din contul tau in conturile noastre. Click pe link-ul următor pentru a localiza cea mai apropiată agenție Banca Transilvania.

 

 

Start typing and press Enter to search