3 modalitati pentru a crea o petrecere de neuitat

 In Uncategorized

3 modalitati pentru a crea o petrecere de neuitat

Urmeaza sa iti organizezi nunta, un botez sau o petrecere corporate?

Mai jos vei regasi cateva idei pentru a aduce distractia la evenimentul tau, cu un cost ce nu te va speria.

1. Creeaza o tema o petrecerii

Fie ca este vorba de motociclete, biciclete, culoarea roz sau tatuaje, alege o tema in jurul careia sa se invarta toata petrecerea ta. In cazul in care organizezi o nunta, poti personaliza toate elementele vizuale – invitatii, numere de masa sau layout-ul pozelor de la cabina foto.

Cel mai important lucru este sa mergi cu tema respectiva pana la cele mai mici detalii, sa fii consecvent si sa nu alegi mai multe teme, pentru a nu crea confuzie.

2. Creeaza o experienta interactiva

Asigura-te ca DJ-ul, solistul sau MC-ul de la petrecerea ta va tine oamenii in picioare, ii va indemna la dans si anima toti invitatii ori de cate ori va fi nevoie.

3. Creeaza amintiri de neuitat

In era in care toata lumea are telefoane inteligente cu camere foto performante, asigura-te ca acorzi cateva secunde fiecarui invitat pentru a te poza cu el. Un selfie pe care ulterior il poti printa si i-l poti oferi sub forma de fotografie magnetica.

Poti face acest lucru prin inchirierea unui device de tip instabox care asigura printarea instant de pe retelele de socializare

Creeaza un #hashtag al petrecerii si, impreuna cu cabina foto nunta, printeaza cele mai frumoase momente care vor deveni amintiri de neuitat pentru invitatii tai.

Incearca sa combini aceste 3 lucruri si invitatii tai vor discuta despre evenimentul tau mult timp dupa ce acesta se va termina. In plus, vei avea elementele supriza – pozele printate de la cabina foto nunta, care vor fi dovada distractiei de la nunta sau botez.

In cazul in care esti nehotarat asupra serviciului pe care sa il alegi, Cutia cu Poze ofera cel mai complet serviciu de inchiriere cabina foto cu un serviciu clienti impecabil. Dovada este sutele de comentarii pozitivie de pe pagina lor de Facebook, precum si experienta acumulata dupa 4 ani de evenimente, timp in care a fost in permanenta unul dintre furnizorii de top.

Start typing and press Enter to search