6 Sfaturi: Cum îți alegi cabina foto pentru nuntă

6 Sfaturi: Cum îți alegi cabina foto pentru nuntă.

Nunta este un eveniment important din viața noastră, iar organizarea ei devine extrem de solicitantă, necesitând foarte multă atenție. Și, tocmai pentru că vorbim despre ceva ce trebuie să fie memorabil, pentru experiențele pe care le au invitații, sau amintirile de după, trebuie să acordăm o atenție specială.

În ultimii ani, ideea de a avea o cabină foto la nuntă s-a transformat într-un element esențial, fiind nu doar un mijloc de asigurare a amintirilor, ci și o experiență de care ne amintim cu drag și amuzament, peste ani.

Ea este o sursă de amuzament, la care invitații se distrează, se fotografiază cu cei dragi în cele mai haioase ipostaze, folosind și recuzita inspirată din povești și filme.

Iar pentru că piața a contribuit la dezvoltarea acestui serviciu, oferta de cabine foto nuntă este din ce în ce mai numeroasă și complexă. O singură căutare pe Google – ”cabină foto București”, de exemplu, și dai peste câteva zeci de rezultate în motoarele de căutare.

Cum vei ști să faci cea mai bună alegere? Iata câteva aspecte de care trebuie să ții cont:

6 aspecte de bifat pentru o cabină foto nuntă:

  1. Cabină foto cu experiență. Întocmește o listă de 5-7 cabine foto care îți surâd, apoi investighează-le în detaliu și urmărește-le și activitatea din Social Media. Dincolo de ofertele “de nerefuzat” pe care le afișează, mai importantă este diversitatea evenimentelor la care participă. Au colaborat cu branduri importante? Dacă da, este clar că sunt un furnizori de încredere, creativi, ce pot susține evenimente complexe, dificile.
  2. Rezultatele obținute. Aruncă o privire pe cât mai multe fotografii, de la evenimente la care cabinele foto alese au mai participat. Este satisfăcătoare calitatea materialelor?
  3. Review-urile de pe Facebook. Știm cu toții că cea mai bună publicitate este cea făcută de clienți, nu? O cabină foto cu experiență ar trebui să aibă minimum câteva zeci de recenzii care să te ajute să te decizi dacă îți dorești respectiva cabină foto la nuntă. De exemplu, Cutia cu Poze, are peste 150 de recenzii pozitive, ale foștilor clienți.
  4. Vechimea pe piață. Sunt peste 5 ani de când cabina foto pentru evenimente a apărut în România, iar cu cât experiența și vechimea celor pe care i-ai ales sunt mai mari, cu atât poți avea mai multă încredere că serviciile, în cazul evenimentului tău, vor satisface și cele mai exigente așteptări. Din păcate, în cazul nunților, nu ai a doua șansă pentru a alege alte servicii.
  5. Cabina foto să fie înregistrată ca entitate juridică. Pe care îți recomandăm să o verifici, pentru a te asigura că nu este în insolvență sau faliment și a nu avea o surpriză că vei rămâne fără cabină foto la nuntă. Poți verifica acest lucru dacă vei că există date despre firmă pe site-ul furnizorilor.

  6. Să aibă echipă de suport. Pe lângă ajutorul pe care îl vei primi în utilizarea ei, oaspeții vor fi încurajați să o folosească. O cabină foto cu echipă de suport va avea întotdeauna o atmosferă veselă și va face diferența.

 

Cabina foto pentru nunta

Poate că toate acestea fac să pară complicată alegerea unei cabine foto pentru nuntă. Trăim însă în epoca vitezei, iar decizia finală ar trebui să poată fi luată în mai puțin de 2 ore de documentare. Maximum 120 de minute investite, de care depind nu doar atmosfera de la eveniment, ci și toate amintirile de peste ani.

Cabina foto Cutia cu Poze îndeplinește toate criteriile de mai sus, asta dacă vreți să vă scutiți de o căutare îndelungată. Pe ei îi puteți găsi aici: www.vreaucabinafoto.ro

 

 

 

Start typing and press Enter to search