Ce este fotostic, conceptul dezvoltat de Cătălin Melinte

 In Uncategorized

Ce este fotostic, conceptul dezvoltat de Cătălin Melinte

Fotostic este un concept dezvoltat de Cătălin Melinte, unul dintre principalii antreprenori care au dezvoltat serviciul de închiriere cabină foto (Cutia cu Poze) pentru eveniment în România.

Cutia cu Poze este o companie ce furnizează servicii de închiriere cabine foto pentru o gamă largă de evenimente. Cu o cifră de afaceri de 100 000 euro în anul 2017 și o capacitate de 8 cabine foto, Cutia cu Poze a reușit să se mențină în topul companiilor din domeniu pe o piață aflată în plină creștere.

În doar câteva zile de training (oferit de echipa Fotostic), orice persoană dispusă să înceapă acest business poate porni la drum pregătit să preia evenimentele ce sunt tarifate, în medie, cu 500 lei/oră.

Modelul este unul de tip ”afacere la cheie” în care clienții primesc atât echipamentul complet cât și know-how-ul și resursele digitale/legale/juridice necesare în desfășurarea business-ului.

Fotostic se bazează pe echipamentul performant și cabinele foto cu un design modern ce au fost dezvoltate în permanență, pe baza experienței din participarea la peste 800 de evenimente sub brandul Cutia cu Poze.

Avantajele unei astfel de afaceri sunt că nu ai nevoie de un sediu, echipamentele putând fi depozitate fără probleme în orice locuință. De asemenea, cabina foto a fost proiectată modular, astfel încât să fie transportată cu orice tip de mașină, fără a fi nevoie să vă achiziționați ori să vă schimbați mașina.

Start typing and press Enter to search