Fotostic by Cutia cu Poze – un nou concept de afacere la cheie

 In Uncategorized

Fotostic by Cutia cu Poze – un nou concept de afacere la cheie

Fotostic este un concept dezvoltat de Cătălin Melinte, unul dintre principalii antreprenori care au dezvoltat serviciul de închiriere cabină foto (Cutia cu Poze) pentru eveniment în România.

Cutia cu Poze este o companie ce furnizează servicii de închiriere cabine foto pentru o gamă largă de evenimente.

Cu o cifră de afaceri de 100 000 euro în anul 2017 și o capacitate de 8 cabine foto, Cutia cu Poze a reușit să se mențină în topul companiilor din domeniu pe o piață aflată în plină creștere. (Sursa)

Cătălin Melinte, proprietarul afacerii, a luat decizia de a transforma conceptul de cabină foto pentru a le oferi atât amatorilor de fotografie, cât și persoanelor care caută o sursă de venit suplimentară o oportunitate atractivă de afacere. În acest sens a dezvoltat Fotostic, un sistem de afacere la cheie ce oferă posibilitatea de a începe un astfel de business în cel mai scurt timp.

Până în prezent au fost vândute peste 8 pachete de afacere la cheie de cabine foto, majoritatea dezvoltându-se în București, dar și pentru o tânără româncă stabilită de câțiva ani în Austria/Viena, unde aceasta a observat un adevărat potențial pe această nișă a evenimentelor. (Afacerea ei o puteși găsi aici: www.partyphotobooth.at)

În doar câteva zile de training (oferit de echipa Fotostic), orice persoană dispusă să înceapă acest business poate porni la drum pregătit să preia evenimentele ce sunt tarifate, în medie, cu 500 lei/oră.

Modelul este unul de tip ”afacere la cheie” în care clienții primesc atât echipamentul complet cât și know-how-ul și resursele digitale/legale/juridice necesare în desfășurarea business-ului.

 

Fotostic se bazează pe echipamentul performant și cabinele foto cu un design modern ce au fost dezvoltate în permanență, pe baza experienței din participarea la peste 800 de evenimente sub brandul Cutia cu Poze.

Avantajele unei astfel de afaceri sunt că nu ai nevoie de un sediu, echipamentele putând fi depozitate fără probleme în orice locuință. De asemenea, cabina foto a fost proiectată modular, astfel încât să fie transportată cu orice tip de mașină, fără a fi nevoie să vă achiziționați ori să vă schimbați mașina.

Prețul unui pachet de afacere la cheie, se situează între 5000-6500 EUR, investiția putând fi amortizată în aproximativ 6-8 luni.

Un avantaj major îl constituie faptul că nu este necesar să renunți la job-ul actual, acest business putând fi dezvoltat în timpul liber, datorită know-how-ului și resurselor oferite atât la început cât și pe parcursul afacerii de către echipa Fotostic.

Dacă vrei să afli mai multe informații – poți afla aici: www.fotostic.ro

Start typing and press Enter to search