Ce face operatorul unei cabine foto?

 In Uncategorized

Ce face operatorul unei cabine foto?

  • Ce face operatorul unei cabine foto?
  • Nu este automată cabina foto?
  • Nu mă pot lipsi de operator pentru a reduce cheltuielile de la evenimentul meu?

Acestea sunt tipurile de  întrebări pe care le mai primim din când în când din partea clienților.

Scriam, într-un articol trecut, de faptul că o cabină foto care oferă servicii de calitate vine întotdeauna la pachet cu cel puțin un operator. Deci răspunsul la întrebarea de mai sus este – Nu, nu te poți lipsi de el.

Operatorul este legătura dintre evenimentul tău și cabina foto. Datorită lui, întreaga experiență a invitaților tăi va fi una plăcută, distractivă și memorabilă.

Cu toate că o cabină foto poate fi autonomă, iar invitații își pot face fotografii singuri, îți vom explica, în continuare, de ce operatorul acesteia este de nelipsit:

Se asigură de instalarea corectă și buna funcționare a echipamentelor.

El este cel care montează, calibrează și demontează cabina foto și restul echipamentelor, cum ar fi fundalul, luminile. Și o face atât de discret, încât nu interferează cu evenimentul tău și nu știi că este acolo decât atunci când toți invitații așteaptă să se fotografieze.

Operatorul stimulează distracția.

Pe lângă faptul că încurajează invitații să facă fotografii – și nu din cele din categoria “drepți”, el este cel mai bun catalizator al distracției. Prietenos cu oamenii, amuzant și profesionist, acesta destinde atmosfera și contribuie la realizarea unor fotografii reușite. Prezența lui, astfel, poate determina succesul cabinei foto sau photocorner-ului, cât și al evenimentului. Unde este distracție multă, invitații sunt în egală măsură mai fericiți. În zona photobooth-ului vei vedea mereu oameni care râd cu gura până la urechi, fotografiindu-se cu accesorii sau în ipostaze trăznite. Iar meritul pentru toată această atmosferă aparține nu doar cabinei foto, ci și operatorului ei. 

Este responsabil de toată logistica de la cabina foto, în timpul derulării evenimentului.

Se asigură că invitații sunt bucuroși de cum au ieșit în fotografii și îi ajută să își aleagă poza preferată. Printează imaginile, se ocupă de realizarea fotografiilor magnetice, se asigură de trimiterea fotografiilor invitaților, de încărcarea lor pe rețelele sociale, de realizarea și selecționarea gif-urilor sau a altor materiale.

Va fi acolo să ofere soluții pentru orice idee sau cerere.

În măsura în care sunt realizabile, desigur, operatorul cabinei foto îți va oferi sprijin pe tot parcursul derulării evenimentului, pentru ca tu și invitații tăi să rămâneți cu amintiri și o experiență memorabile.

Iar dacă nu ne crezi, cu prima ocazie când ajungi la un eveniment la care se regăsește o cabină foto, caută prezența unui operator și cercetează-i gradul de implicare. Vei înțelege, astfel, că unii oameni sunt de neînlocuit, în ciuda avansului tehnologic și al automatizării.

Și nu uita! Operatorii noștri te așteaptă cu provocări. Trebuie doar să ne contactezi și să ne povestești despre evenimentul tău!

Start typing and press Enter to search