Petrecerea de Craciun – ai cabina foto?

 In Uncategorized

Petrecerea de Craciun – ai cabina foto?

Petrecerea de Craciun pentru firma ta este importanta? Iti doresti un Christmas party despre care angajatii vor vorbi multe luni de la incheierea acesteia, dar care va aduce si companiei beneficii semnificative?


O cabina foto este un mare plus pentru
petrecerile de Craciun corporate, completand evenimentul cu fotografii amuzante si momente unice intre invitati, fiind totodata si o modalitate foarte buna de a impartasi distractie si bucurie de Craciun.

Daca vei inchiria o cabina foto pentru un Christmas party al companiei, veti asigura angajatilor un timp de neuitat impreuna. Spiritul festiv ce va exista in atmosfera se va imbina perfect cu buna dispozitie pe care o va oferi cabina foto.

De asemenea, o alta idee ingenioasa pe care o puteti pune in practica cu ajutorul fotografiilor in cabina foto, este personalizarea acestora cu banda foto pe care vor fi inscriptionate la alegere, logo-ul companiei sau numele, precum si o imagine specifica sarbatorii Craciunului.
Cabinele noastre foto
 vor oferi ore de divertisment pentru tine si angajatii tai si va capta momentele speciale ale petrecerii.

Iar pentru ca toate lucrurile sa fie bine puse la punct si pentru ca petrecerea de Craciun de la birou sa fie una reusita, noi ne vom ocupa si de setarea spatiului in care va fi amplasata cabina foto.

Astfel vom furniza elemente de recuzita pentru ca pozele facute in cabina foto sa fie cele mai funny poze intre colegi si cele mai frumoase amintiri ce vor ramane fiecaruia in parte.

Cabinele foto oferite de noi, vin cu cele mai recente caracteristici si tehnologii usor de folosit si potrivite pentru toata lumea. Prin serviciile de inchiriere cabine foto, oferim acoperire nationala, indiferent de tipul petrecerii.


Cabinele foto pot fi inchiriate atata timp cat aveti nevoie, in functie de numarul invitatilor. Astfel acestea se pot inchiria 2 ore, 4, 6 sau chiar 8 ore. In tot acest timp, distractia este garantata.

CARACTERISTICI CABINA FOTO PENTRU PETRECERE BIROU DE CRACIUN:

– timp de functionare personalizat

– diferite seturi de printuri personalizate 

– Ecran tactil

– Camera foto profesionala DSLR

– Recuzita amuzanta

Cabine noastre foto vin cu aparate foto DSLR de inalta calitate pentru o calitate a imaginii foarte buna, iluminat profesional pentru a imbunatati carateristicile si imprimante comerciale profesionale pentru printuri foto instantanee, de o calitate inalta.


Cu toate aceste beneficii, este de necontestat faptul ca o cabina foto la
petrecerea de Craciun a firmei, va fi elementul cheie al serii, de care toti invitatii vor fi incantati.

Start typing and press Enter to search