Fotografii magnetice la evenimentul tau

 In Uncategorized

Fotografii magnetice la evenimentul tau

Fotografii magnetice – Cine nu isi doreste ca cele mai bune momente din viata lui sa fie captate pentru totdeauna?

Oamenii folosesc diferite tipuri de tehnici pentru a-si aminti ceea ce considera foarte important.

Un trend care a devenit foarte popular este serviciul de fotografii magnetice sau fotomagnetii, care vor lasa, cu siguranta, toate celelalte tehnici in urma sa.


Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru a creea pe loc, amintiri care vor ramane pentru totdeauna. Acestea pot fi o idee ingenioasa pentru orice fel de ocazie si eveniment: de la nunti, si botezuri, la petreceri corporative, baluri si revelion.


Poza este captata de fotografii nostri profesionisti si transformata instantaneu intr-un
magnet de frigider ce se poate pastra cu usurinta ca suvenir sau chiar ca marturie de nunta.

Magnetii foto de frigider sunt realizati in mod individual, iar tema solicitata de client se poate alege in functie de preferinte si tema evenimentului.


Fotografiile magnetice pot fi lipite pe frigider sau orice suprafata metalica, ramanand intotdeauna aproape si pretuind momentele captate in ele, in fiecare zi.


Momentele si ocaziile unice in viata merita intotdeauna captate in fotografii, de aceea,
fotografiile magnetice vor ramane o amintire speciala ce nu poate fi egalata.

Beneficii

Exista beneficii si motive infinite pentru care ar trebui sa optati pentru fotomagneti, mai degraba decat fotografiile traditionale. De ce? Pentru ca fotomagnetii sunt si ofera invitatilor ceva unic si nu foarte usor de uitat. Iata care sunt cateva dintre cele mai mari beneficii ale acestor fotografii  magnetice:

Unice: simplul gand de a avea imaginea ta pe un magnet care se poate lipi oriunde, este pentru multi o idee geniala. Temele de design unic si posibilitatea de personalizare a magnetilor fotografici ii face nu numai unici, ci si moderni.

Pentru diverse evenimente: Introducerea si utilizarea magnetilor de frigider nu trebuie sa fie limitata la un anumit tip de eveniment. Foarte populari au devenit fotomagneti la nunti. Mireasa, mirele si toti oaspetii doresc sa pastreze magnetii de frigider ca suvenir al nuntii, ajutandu-i sa-si aminteasca de aceea zi speciala pentru o lunga perioada de timp.

Unde pot fi folosite?

Fotografiile magnetice pot fi utilizate la diverse tipuri de evenimente. Una dintre cele mai bune ocazii este la nunti, in principal din cauza dorintei de a avea un suvenir de nunta.

Alte evenimente care pot fi incluse sunt: petreceri aniversare, baluri, petreceri corporate, etc. Toate aceste evenimente speciale merita un element unic, cum sunt fotografiile magnetice.

Start typing and press Enter to search