Cutia cu poze – 7 motive pentru care este alegerea ideală pt nunta ta

Nunta este o sărbătoare personală, de suflet, și una dintre cele mai importante momente din viața fiecăruia dintre noi, iar ea trebuie să fie originală și potrivită stilului tău. De la alegerea temei evenimentului, până la decoruri și mijloace de entertainment, fiecare detaliu te aduce mai aproape de obținerea acestui obiectiv, iar Cutia cu Poze iti poate fi alaturi.

Cutia cu Poze cabina foto pentru nuntaȘi, dacă tot vorbim despre detalii, ar fi cazul să spunem câteva lucruri despre cutia cu poze și 7 motive pentru care este alegerea ideală pentru nunta ta:

Motivul 1 – Diversitate în alegerea serviciilor

Vine în întâmpinarea de a împărtăși bucuria de a fi la un eveniment în social-media. Mai mult, evenimentul tău poate fi cu atât mai cunoscut prin folosirea unui instabox și a unui #hashtag, la care toată lumea să găsească fotografiile.

Motivul 2 – Cabina foto pentru nunta sau botez?

Și distracție, și mod de a oferi amintiri. O cabină foto pentru nuntă sau o cabină foto pentru botez oferă două servicii, la un preț avantajos. Iar dacă tematica aleasă este creativă, cu atât mai mult evenimentul tău va avea un impact pozitiv major pentru invitați, care se vor distra copios. În plus, o cabină foto de închiriat pentru nuntă vă garantează distracția pe toată durata petrecerii! Invitații voștri vor rămâne cu o amintire sub forma fotografiilor printate, pe care pot să le descarce și în format electronic. Pe lângă acestea, cabina foto le poate capta urările într-un mini-videoclip, ca voi să vă amuzați de ei, în momentul în care primiți toate materialele făcute la nuntă!

Motivul 3 – Customer service

Alegi Cutia cu Poze, alegi un customer service exemplar și time-saving pentru tine. Nu o spunem noi, ci miile de clienți și sutele de evenimente la care am participat și am adus zâmbetul pe buze. Întreaga colaborare – care ține de alegerea pachetelor de servicii, accesoriilor și alte detalii se realizează online – pentru ca tu să ai timp să te poți ocupa de alte detalii ale evenimentului. Tot online se fac și plățile, pentru transparență maximă în colaborare, precum și un plus de siguranță.

Motivul 4 – Muuuulte template-uri din care iti poti alege

Peste 100 de template-uri diferite. Așa cum spuneam încă de la început, nunta este o sărbătoare de suflet, personală, pe care fiecare dintre noi caută să o personalizeze conform cu stilul său și al invitaților. Cutia cu Poze îți oferă peste 100 de template-uri cabină foto nuntă din care să alegi, ce pot fi personalizate ulterior conform specificațiilor tale. Iată câteva exemple:

poza cabina foto

template cabina foto botez

template cabina foto nunta

Motivul 5 – Echipamente de ultimă generație

Echipamente de ultimă generație, cu rezultate pe măsură. Cabinele foto utilizate de Cutia cu Poze sunt dotate cu monitor touchscreen, cameră foto DSLR și sistem de iluminat de studio iar imprimanta profesională are cel mai rapid print, de 12 secunde. Astfel, invitații tăi pot printa mai multe fotografii și nu pierd distracția petrecerii așteptându-le. În plus, hârtia foto pe care o folosim este rezistentă la apă.

Motivul 6 – Instalare rapidă

Instalare rapidă la eveniment și întotdeauna punctuali. Echipamentele de cabină foto nuntă și cabină foto botez pe care Cutia cu Poze le utilizează au fost concepute special pentru a fi versatile, și totodată a se ieși în evidență – fără însă a afecta tematica evenimentului tău. Cu mai puțin de 60 de minute înainte de începerea evenimentului tău, cabina foto va fi funcțională, iar tu vei face primele fotografii de test, pentru a ne asigura că rezultatele obținute sunt pe măsura așteptărilor tale. Contracost, dacă se dorește acest lucru, cabina foto poate începe activitatea și înainte de ora stabilită în contract.

Motivul 7 – Diversitate în alegerea guestbook-ului

Modele diverse de guestbook-uri. Pentru ca evenimentul tău să fie unic și potrivit personalității tale, ai de ales între mai multe guestbook-uri.

Ce spui de ele?

Acceptăm orice provocare! Contactează-ne și lasă-ne câteva detalii despre evenimentul tău, iar noi vom fi bucuroși să venim cu propuneri creative pentru tine și invitații tăi!