Photobooth pentru companii. Adu un plus de interacțiune și de awarness brandului tău

 In Uncategorized

Photobooth pentru companii…Până acum câțiva ani vedeam câte un photobooth doar la evenimente private, cum ar fi nunți și botezuri. Nu a durat însă mult până ce acest instrument al interacțiunii și distracției a început să își facă loc în cadrul evenimentelor corporate. Acest lucru era de așteptat, dacă stăm să ne gândim la faptul că tehnologia a câștigat foarte mult teren în marketing, revoluționând comunicarea cu clienții și chiar angajații.

Brandurile de astăzi creează experiențe

 

Indiferent de cei cu care interacționează și către care comunică, awarness-ul brandurilor vine, astăzi, din experiențele pe care le creează. Implementarea unui photobooth într-un eveniment sau activare de brand aduce în mod cert asta, împreună cu alte avantaje, precum:

  • Imagine pozitivă
  • Atmosferă naturală, autentică
  • Loialitate

 

Astfel, asemeni evenimentelor private, și în cazul celor corporate, activărilor și lansărilor de produs, un photobooth va constitui un element inovativ, ce contribuie la alungarea monotoniei, precum și un plus de culoare și de distracție, precum și o adevărată experiență pentru cei de față. Este deja dovedit că un photobooth îmbină cu succes mesajul brandului cu voia bună și împachetează totul cu extra-awarness nu doar offline, ci și pe rețelele sociale.

Photobooth pentru companii. 5 motive pentru care să-l alegi

Poate că pentru tine cabina foto pare un clișeu și un element neatractiv. În cadrul unui eveniment însă, prezența unui photobooth intrigă, iar publicul este automat activat și fidelizat.

Dar de ce ai opta pentru un photobooth în cadrul unui eveniment corporate sau de brand?

  • Dacă ai nevoie să realizezi o activare de brand care trebuie să se propage cât mai mult și să promovezi cât mai bine.
  • Lucrezi în marketing sau organizare de evenimente și clientul îți cere să inventezi ceva pentru a-l diferenția de concurență și de a-l face memorabil.
  • Vrei o soluție în care să comunici un brand sau produs ușor și cu buget redus.
  • Ai nevoie de certitudinea că activarea ta de brand va fi de succes iar publicul și clientul mulțumiți.
  • Îți dorești ca evenimentul intern, cu colegii și angajații tăi să fie unul dinamic și distractiv.

Organizezi o activare pentru brandul tău. Cauți photobooth și idei de implementare?

Ai nimerit unde trebuie! Fie că sunt lansări de produs, activări de brand sau la festivaluri, iubim să fim la evenimente, să le aducem zâmbetul pe buze clienților și colegilor tăi și să le oferim experiențe memorabile. Experiența anilor și a celor peste 800 de evenimente la care am participat ne-a demonstrat că cel mai mare efect pe care cabinele foto îl pot obține este la festivaluri, cum ar fi BIAS (Bucharest International Airshow) sau Nostalgia București – la care photobooth Cutia cu Poze s-a remarcat, feedback-ul primit de la oameni fiind foarte bun.

Evolutia in timp a cabinei foto Cutia cu PozeDacă te-ai hotărât și dorești să ai o cabină sau cabine foto la evenimentul tău corporate, sau mai ai întrebări până să te decizi, trebuie să știi că tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui câte ceva despre evenimentul tău și ce ți-ai dori să obții. Noi îți vom răspunde prompt și îți vom face o propunere personalizată, întrucât implementarea unui photobooth se poate face cu succes indiferent de specificul evenimentului – fie că este business, lansare de produs sau activare, ori petrecere de firmă – unde pentru câteva ore toată lumea uită de costum și conduita office.

Ne plac provocările, iar colegii din echipa Cutia cu Poze abia așteaptă să se transforme în adevărați ambasadori ai brandului tău și să creeze experiențe memorabile pentru toată lumea.

Start typing and press Enter to search