Cutia cu poze garanteaza reusita oricarui eveniment

 In Uncategorized

Cutia cu poze garanteaza reusita oricarui eveniment

Cutia cu poze este o cabina foto de inchiriat portabila, ce se poate transporta la orice tip de eveniment.

Se monteaza intr-un loc atent gandit astfel incat sa le fie accesibil invitatilor, iar toti cei care doresc, au ocazia sa se fotografieze folosind elementele amuzante din recuzita pusa la dispozitie de cei de la vreaucabinafoto.ro.

Fie ca e vorba despre petrecerea de Craciun, de o lansare de produs, un eveniment de promovare sau un bal, toate trebuie organizate pentru a nu se uita prea usor.

Cutia cu poze ofera solutia in acest sens.

Creativitate si originalitate – acestea sunt elementele cheie pentru succesul unui eveniment. Cu cat e mai inedit, cu atat va fi mai greu de dat uitarii.

Cutia cu poze ofera servicii de inchiriere cabina foto, fotografii magnetice, precum si decoratiuni pentru poze, astfel incat cei care iau parte la un eveniment sa se simta cat mai bine si sa plece acasa cu amintiri frumoase.

Cutia cu poze este o cabina foto de inchiriat portabila, ce se poate transporta la orice tip de eveniment. Se monteaza intr-un loc atent gandit astfel incat sa le fie accesibil invitatilor, iar toti cei care doresc, au ocazia sa se fotografieze folosind elementele amuzante din recuzita pusa la dispozitie de cei de la vreaucabinafoto.ro.

Mai exact, masti, palarii colorate, peruci vesele, ochelari gigant, props-uri, tablite cu mesaj, pentru ca imaginile surprinse sa fie dintre cele mai amuzante si mai trasnite.

Cu o astfel de cabina pentru fotografii atmosfera se va destinde rapid si va deveni mult mai relaxata si mai amuzanta. Un asistent va fi mereu in preajma pentru sugestii, pentru a se asigura ca totul decurge fara nicio problema.

Cabina foto este perfecta pentru petreceri corporate, pentru lansari de produse, targuri de carte, aniversari, majorate, petreceri private, nunti sau botezuri.

Ce avantaje aduce Cutia cu poze?

Dincolo de distractia care se va naste in jurul ei, niciunul dintre cei care trec prin fata obiectivului de fotografiat nu pleaca ascasa cu mana goala, ci cu instantaneele imprimate pe hartie sau chiar pe magneti.

Se va crea si un Guestbook, un album foto care va contine fotografiile, dar si marturiile invitatilor scrise de fiecare in parte. In plus, imaginile pot fi incarcate pe Facebook instantaneu sau pot fi trimise pe loc pe email invitatilor.

Important de retinut este ca pozele pot fi personalizate in tema evenimentului, de la decorul pentru fotografii, pana la recuzita folosita.

Vodafone, Siemens, Stradivarius, Auchan sau Schenker sunt doar cateva dintre marile corporatii care s-au bucurat de serviciile oferite de vreaucabinafoto.ro.

Despre CUTIA CU POZE

CUTIA CU POZE – este o cabina foto de inchiriat, portabila, ce se poate transporta la orice tip de eveniment.

Cabina foto – este perfecta pentru petreceri corporate, lansari de produse, targuri de carte, aniversari, majorate, petreceri private, nunti, botezuri etc.
Aduceti un munte de culoare și distractie evenimentului vostru cu aceste cabine foto.

Start typing and press Enter to search