Marturii de nunta vs PhotoBooth

 In Uncategorized

Marturii de nunta vs PhotoBooth 

Marturii de nunta sau cabine foto? Ce alegem?

Cabinele foto au devenit populare printre evenimentele organizate in Romania si cred ca am aflat si de ce. Ce face ca toata lumea sa fie atrasa de acest gen de serviciu?

Prea multe motive, insa cred ca putem sa definim cateva din aceste aspecte.

In prezent exista marturii de nunta reprezentate de pungulitele cu bilute colorate sau sticlutele cu miere care, mai mult ca sigur ca vor sfarsi aruncate in sertarele invitatilor vostri. Foarte multi invitati vor aprecia sa aiba la dispozitie o cabina foto la care sa se pozeze impreuna cu prietenii lor, cu mirele si cu mireasa, cu copii sau cu rudele lor. Aceste poze care vor deveni noile marturii de nunta vor fi afisate cu drag pe frigiderele invitatilor vostri pentru ca noi vom aplica folie magnetica pe spatele pozelor.

Deasemenea, nici voi nu mai trebuie sa pierdeti ore alegand din sutele de modele de marturii de nunta care exista pe piata in acest moment. Din momentul in care va hotarati sa inchiriati o cabina foto, ne transmiteti tema evenimentului si cum v-ati dori ca pozele dvs. sa arate, iar noi ne vom ocupa de acest lucru astfel incat sa fim siguri ca vom ajunge exact la ceea ce dvs. va doriti.

Fiecare design este unic, iar noi punem pret pe acest lucru.

Si sa nu uitam de cadoul pentru voi. Intrucat fiecare invitat va pleca cu cel putin o poza acasa, noi ne-am gandit si la miri. Astfel ca am dezvoltat, pe baza experientei, serviciul de guestbook. Acesta este un album foto ce se va crea in momentul evenimentului, din pozele facute de catre invitatii vostri.

Noi ne asiguram ca vom printa toate pozele, cel putin in dublu exemplar – unul va ramane la invitati, iar unul va fi lipit in acest album foto, alaturi de mesajul pe care vi-l vor lasa invitatii vostri.

Prin recuzita amuzanta pe care o punem la dispozitia invitatilor – props-uri, palarii amuzante, ochelari giganti si peruci colorate, samd. ne asiguram ca toate pozele sunt amuzante, speciale, pline de viata si culoare, pentru ca, asta este si devizia noastra – CUTIA CU POZE – ADUCE CULOARE EVENIMENTULUI TAU!

Start typing and press Enter to search