Cutia cu Poze, trei ani de activitate

 In Uncategorized

Cutia cu Poze, trei ani de activitate

Indiferent că este un eveniment special sau doar o petrecere între prieteni, pozele sunt indispensabile.

Şi, indiferent de cât de mult ne-ar plăcea să ne pozăm cu telefonul şi să ne postăm fotografiile pe Internet, nimic nu se compară cu un album cu poze clasice, pe hârtie. Un fotograf profesionist a realizat acest lucru, aşa că şi-a construit o cabină foto care îi permite să printeze poza imediat după ce a fost realizată.

Povestea Cutia cu poze a început în anul 2014, la evenimentele din Centru Vechi unde realiza magneţi de frigider, având un câştig de 150-200 de lei per eveniment, un concept care a prins foarte bine în rândul clienţilor localurilor.

“În 2014 activam doar în zona cluburilor, făceam poze clienţilor cu un aparat foto, după aceea le printam la o imprimantă de amatori, banală pentru acest domeniu, iar apoi aplicam folia magnetică. După aceea căutam clienţii şi le vindeam pozele cu 10 lei per bucată. Aşa a început totul”, mărturisește Cătălin Melinte, fondator Cutia cu Poze.

cabina foto de lux

“Ca să construiesc acest PhotoBooth, lucram non-stop, aproape. Ziua mergeam la job, iar seara mergeam la evenimente. Astfel, cu banii strânşi am reuşit să cumpăr echipamentele pentru prima cabină foto. O unitate PC, un monitor cu touchscreen şi o carcasă de lemn”, declară Cătălin Melinte, fondator Cutia cu Poze.

Catalin MelinteDupă prima cabină a urmat investiţia în partea juridică, taxe, site, marketing, consumabile, totul cu ajutorul unui credit. În urma încasărilor şi pentru că cererea era mult mai mare decât puteau oferi, după nici 30 de evenimente realizate cu prima cabină, s-a construit şi cea de-a doua.

Încă trei luni cu două cabine şi a apărut și a treia. Cele trei cabine au funcţionat 12 luni, până în vara lui 2016 când s-a făcut o investiţie de peste 40.000 euro în upgrade-ul întregului business (modernizarea cabinelor foto, site-ului, branding, marketing şamd).

În prezent, Cutia cu poze este una dintre primele 3 companii din domeniu, aflându-se printre promotorii curentului de cabine foto din ţară, cu peste trei ani experienţă şi peste 600 de evenimente în portofoliu.

În 2016, cifra de afaceri a companiei a ajuns la peste 100.000 euro iar cabinele foto sunt de ultimă generaţie, având un design minimalist, urban.

Pentru viitor Cutia cu poze își doreşte să francizeze conceptul de cabină foto şi să dezvolte şi alte servicii conexe şi complexe de fotografi.

Articolul il puteti gasi si pe: http://www.bebelu.ro/cutia-cu-poze-trei-ani-de-activitate.html

Start typing and press Enter to search