Hashtag printing, noul trend în materie de fotografie de eveniment

 In Uncategorized

Hashtag printing, noul trend în materie de fotografie de eveniment

În ultimii ani nu există eveniment personal sau corporate la care să nu existe o cabină foto pentru a imortaliza momentele petrecute în cadrul evenimentului, alături de prieteni, familie sau colegi, iar Cutia cu poze este una dintre primele 3 companii din domeniu, aflându-se printre promotorii curentului de cabine foto în țară, cu peste 2 ani experiență și peste 600 de evenimente în portofoliu.

Fotografie de evenimentÎn afară de un customer service de exceptie datorită celei mai ample experiențe în evenimente și cabine foto din țară și a prețurilor accesibile oricui, Cutia cu poze a lansat de curând și serviciul hashtag printing, cu ajutorul căruia poți printa direct poza făcută de către tine cu telefonul mobil, asta după ce o încarci pe Instagram sau Twitter si folosești un hashtag (#) specific, prestabilit, în descrierea pozei.

Acest serviciu are un preț accesibil oricui și reprezintă o inovație în ultimului an, fiind un trend în materie de fotografie de evenimente.

Totodată, poți fi sigur că poza va rezista în timp datorită hârtiei de calitate și a imprimantelor performante folosite, ce garantează un print în 10 secunde.

Și cabinele foto clasice, tip photo booth au beneficiat de curând de un upgrade, având un aspect plăcut, modern.

Articolul il puteti gasi si pe: http://www.libertatea.ro/advertorial/p-cutia-cu-poze-hashtag-printing-ul-noul-trend-materie-de-fotografie-de-eveniment-1744167

Start typing and press Enter to search