Marturii de nunta la cabina foto

 In Uncategorized

Marturii de nunta la cabina foto

Daca ai participat vreodata la o nunta cu un Photo Booth inchiriat, stii deja cat de distractiva este o astfel de cabina. Daca nu, urmeaza sa te convingi!

Suntem siguri ca vei avea un fotograf profesionist la nunta ta care sa surprinda momente cheie ale evenimentului, dar nu vrei niste fotografii care sa surprinda distractia si voia buna a invitatilor tai? Nu vrei ca fotografiile sa fie o amintire, marturii de nunta originale?
Cu o cabina foto la receptie poti obtine fotografii amuzante cu prietenii, cavalerii si domnisoarele de onoare, parintii, socrii, si toti ceilalti. Poti obtine ipostaze amuzante, nebune si romantice.

Cabinele foto si nuntile se potrivesc perfect.

Popularitatea acestora creste tot mai mult in intreaga tara si tot mai multi aleg sa inchirieze aceasta fabrica de voie buna si distractie.
Fotografiile pe care le produc sunt intotdeauna distractive sau, uneori, hilare. Nici n-ai ghici in cate feluri se pot stramba prietenii tau sau cate fete amuzante pot face invitatii de toate varstele in cabina foto.
In momentul in care cortina se trage, aproape orice se poate intampla! Faptul ca nu exista nici un fotograf in cabina foto este un mare plus al acestor cabine foto, intrucat nu va inhiba creativitatea oaspetilor si oportunitatea de a face unele dintre cele mai bune fotografii ale serii si ale intregului eveniment.

Invitatii vostri se vor distra atat de tare fotografiindu-se in interiorul cabinei foto, incat acestea le vor ramane o amintire pe care nu o vor uita foarte curand.
De la portrete standard, la expresiile creative, amuzante si “nemaivazute”, in cabina foto, fiecare are voie sa se exprime cum vrea.
In plus, invitatii vostri nu vor trebui sa astepte zile intregi sa primeasca pozele. Doar cateva secunde si fotografiile din cabina vor fi deja in format tip colaj sau poza simpla, dupa preferinte.

Pentru ca oaspetii dvs sa plece cu o amintire deosebita care sa le aminteasca de ziua voastra speciala si nu doar marturii de nunta, noi va oferim cabina foto de inchiriat, la cele mai avantajoase preturi.

Start typing and press Enter to search