Photo Booth – noul trend la petreceri in Romania

Photo Booth – noul trend la petreceri in Romania

Photo Booth urile – in toate formele si marimile lor – devin tot mai populare la evenimente, deoarece  ofera invitatilor mai mult decat distractie si poze. Photo booth-urile au castigat rapid popularitate si au cucerit intreaga tara, numarul celor care aleg sa inchirieze o cabina foto pentru evenimentul lor fiind din ce in ce mai ridicat.

In cele ce urmeaza vom explora cateva moduri prin care petrecerea dvs. poate beneficia de o cabina foto.

Ajuta invitatii sa socializeze

Avand o cabina foto la petrecerea dvs., le veti oferi invitatilor – care poate nu se cunosc unul pe celalalt – un punct comun si o modalitate de a incepe o conversatie. Pentru ca atunci cand apari, intamplator sau nu, intr-o poza, cu un strain, acesta se va transforma, probabil, in prieten.


Duce experienta Photo Booth in mediul online

O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, nu-i asa? Printre invitatii dvs. vor exista cu siguranta si unii care vor dori sa impartaseasca fotografiile si distractia cu ceilalti – atat la eveniment si in afara acestuia.
Propuneti un hasthag, pentru a permite invitatilor sa impartaseasca fotografiile in retelele lor sociale, inclusiv – Twitter, Facebook si Instagram, iar la finalul petrecerii puteti vedea toate fotografiile intr-un singur loc.

Cabinele foto sunt distractive
Cabina foto de inchiriat este cu siguranta o solutie  pentru distractia si amuzamentul invitatilor dvs. Standul foto va tine invitatii ocupati si distrati, iar aceasta le va ramane o experienta pe care si-o vor aminti si dupa ce au plecat de la eveniment.
Un photo booth ofera invitatilor o modalitate amuzanta de a se exprima prin recuzita.
Recuzita noastra include palarii, ochelari de soare, peruci, mustati, si multe altele.

Cutia cu poze este profesionista, fiabila si usoara

Echipa noastra profesionista este instruita pentru a instala cabinele foto si pentru a raspunde rapid in cazul in care apar orice probleme. Noi ne ocupam de tot astfel incat la petrecerea dvs. sa nu trebuiasca sa va faceti griji cu privire la nimic!