Photo Booth – noul trend la petreceri in Romania

 In Uncategorized

Photo Booth – noul trend la petreceri in Romania

Photo Booth urile – in toate formele si marimile lor – devin tot mai populare la evenimente, deoarece  ofera invitatilor mai mult decat distractie si poze. Photo booth-urile au castigat rapid popularitate si au cucerit intreaga tara, numarul celor care aleg sa inchirieze o cabina foto pentru evenimentul lor fiind din ce in ce mai ridicat.

In cele ce urmeaza vom explora cateva moduri prin care petrecerea dvs. poate beneficia de o cabina foto.

Ajuta invitatii sa socializeze

Avand o cabina foto la petrecerea dvs., le veti oferi invitatilor – care poate nu se cunosc unul pe celalalt – un punct comun si o modalitate de a incepe o conversatie. Pentru ca atunci cand apari, intamplator sau nu, intr-o poza, cu un strain, acesta se va transforma, probabil, in prieten.


Duce experienta Photo Booth in mediul online

O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, nu-i asa? Printre invitatii dvs. vor exista cu siguranta si unii care vor dori sa impartaseasca fotografiile si distractia cu ceilalti – atat la eveniment si in afara acestuia.
Propuneti un hasthag, pentru a permite invitatilor sa impartaseasca fotografiile in retelele lor sociale, inclusiv – Twitter, Facebook si Instagram, iar la finalul petrecerii puteti vedea toate fotografiile intr-un singur loc.

Cabinele foto sunt distractive
Cabina foto de inchiriat este cu siguranta o solutie  pentru distractia si amuzamentul invitatilor dvs. Standul foto va tine invitatii ocupati si distrati, iar aceasta le va ramane o experienta pe care si-o vor aminti si dupa ce au plecat de la eveniment.
Un photo booth ofera invitatilor o modalitate amuzanta de a se exprima prin recuzita.
Recuzita noastra include palarii, ochelari de soare, peruci, mustati, si multe altele.

Cutia cu poze este profesionista, fiabila si usoara

Echipa noastra profesionista este instruita pentru a instala cabinele foto si pentru a raspunde rapid in cazul in care apar orice probleme. Noi ne ocupam de tot astfel incat la petrecerea dvs. sa nu trebuiasca sa va faceti griji cu privire la nimic!

 

Start typing and press Enter to search