Cum te poate ajuta un photo booth sa ai cea mai tare petrecere?

 In Uncategorized

Cum te poate ajuta un photo booth sa ai cea mai tare petrecere?

Photo booth – V-ati gandit vreodata sa inchiriati un photo booth pentru petrecerea voastra? Stiati ca puteti inchiria un photo booth pentru toate tipurile de petreceri?

Ar putea fi o nunta, o reuniune de prieteni, o petrecere aniversara, eveniment social, de afaceri, de familie sau petreceri normale pe care le organizati de obicei, in diferite momente ale anului.

Nu conteaza cine sunt participantii, ce varste au, care este scopul petrecerii si ce tema are, puteti lua in considerare intotdeauna inchirierea unui photo booth.

Va prezentam 8 moduri prin care o cabina foto poate transforma petrecerea ta intr-un eveniment reusit:

Cabina foto face petrecerea ta una unica si personala

O cabina foto sau un photo booth este intotdeauna unic, intrucat exista mai multe moduri in care puteti avea un photo booth unic sau personalizat la petrecerea organizata. Puteti alege temele, culorile, accentele specifice care urmeaza sa fie utilizate si de asemenea, puteti adauga elemente unice pentru a adauga stil cabinei.

Puteti alege, de asemenea, dintr-o multime de optiuni de iluminat astfel incat photobooth-ul sa iasa in evidenta. In afara faptului ca un photobooth este el insusi unic si poate fi personalizat, exista, de asemenea, posibilitatea de a avea o experienta unica si personala, pentru ca ar fi tu si cei dragi, rudele si oaspetii, sa va bucurati de o experienta fotografica memorabila. Albumele vor fi intotdeauna unice, pur si simplu prin virtutea oamenilor din fotografii.

Vei avea mai multe fotografii

Cand inchiriezi un photo booth, nu trebuie sa-ti mai petreci tot timpul cu telefonul in mana, facand poze sau apasand pe butonul DSLR-ului.

Nici macar nu ai nevoie de un fotograf care sa se asigure ca toata lumea are cel putin o fotografie de la petrecere/eveniment. In cazul photobooth-ului, toata lumea va dori sa isi faca cel putin o poza, astfel ca nu trebuie sa ai nici o grija in privinta aceasta. Invitatii vor veni ei singuri, la cabina pentru a se poza.

Un photobooth nu este doar o forma de divertisment, ci un mod de a capta amintirile fara a face nici un efort suplimentar.

Este distractiv pentru toata lumea

Pune cativa oameni intr-un photobooth si vei vedea ce fel de distractie si divertisment poate oferi. Mai mult decat atat, cabina foto poate fi folosita de orice grupa de varsta. Copiii pot fi la fel de ademeniti ca adolescentii, iar adultii pot fi la fel de satisfacuti ca persoanele in varsta. Photobooth-ul este pentru toti!

Le oferi invitatilor o marturie cadou

O cabina foto va ofera oportunitatea de a le oferi invitatilor o marturie frumoasa, scutind astfel banii pe care ii cheltuiati oricum pe alte marturii. Acum nu mai trebuie sa va ganditi la idei de marturii, cabina foto este ideala pentru acestea.

Invitatii isi pot lua astfel fotografiile cu ei acasa sau alege pe cele mai reusite.

Acestea vor fi marturii unice de la evenimentul tau.

Idee de guestbook

Guestbook-urile traditionale nu mai sunt la moda. Este timpul sa evoluezi, iar optiunea de inchiriere a unui photobooth iti va oferi aceasta alegere. Cu ajutorul albumelor noastre de fotografii cu un design unic, invitatii va pot lasa un mesaj special de alaturi de fotografia facuta in cabina foto.

GuestbookPoti avea fotografiile si in format digital

Cu un Photobooth care capteaza momentele minunate, imaginile pot fi incarcate pe pagina de Facebook/site-ul cabinei.

Sunt disponibile oriunde si oricand

Exista mai multe tipuri de activitati care pot fi planificate la petreceri sau evenimente. Unele dintre cele mai comune alegeri necesita configuratii/setari elaborate. Trebuie sa se ia in considerare locul de desfasurare, daca locul de desfasurare permite crearea unor instalatii, resursele disponibile si cand sau unde va avea loc evenimentul; toti acesti factori vor intra in joc. Cu un photobooth insa, nu exista atata bataie de cap. Acesta pot fi setat in cel mai scurt timp, oricand si oriunde.

Photobooth-ul este o alegere perfecta

Nu conteaza ce timp al anului este, locul in care va avea loc evenimentul sau tema si scopul petrecerii, inchirierea unui photobooth este alegerea perfecta pentru evenimentul sau petrecerea ta.

Aveti in continuare intrebari? Contactphotobooth

Start typing and press Enter to search