Photobooth-ul sau cabina photo – sfaturi inainte de inchiriere

 In Uncategorized

Photobooth-ul sau cabina photo – sfaturi inainte de inchiriere

Photobooth-ul – Cabinele foto sunt piesa de rezistenta la nunti si la orice eveniment in care sunt amplasate.

Un photobooth poate fi punctul culminant al zilei, insa, daca nu se tine cont de cateva aspecte, ele pot fi o pierdere de timp si bani! Deci, ce ar trebui sa iei in considerare atunci cand te decizi sa inchiriezi un photobooth?

Alege un photobooth deschis

Cabinele de photobooth sunt foarte bune pentru fotografii tip pasaport, insa daca organizezi un eveniment cu mai multi invitati, un singur photobooth nu va face fata. Solutia? Un photobooth deschis, va capta in fotografii un numar mai mare de persoane fata de photobooth-urile cabina. 

In plus, distractia va fi mai mare cu o cabina foto deschisa.

Photobooth

Intra si tu in cabina

Chiar si mirii pot folosi cabina foto! Toti invitatii vor vrea sa faca poze cu mirii, asa ca de ce sa nu faci din acest moment unul memorabil? Photobooth-ul este o modalitate usoara de a crea amintiri frumoase alaturi de invitatii tai.

Pozitioneaza cabina foto cu atentie

Din experienta acumulata de-a lungul a zeci de petreceri si evenimente, locul cel mai potrivit in care trebuie pozitionat o cabina foto, este in apropierea ringului de dans, unde va exista suficient spatiu pentru ca oaspetii sa se fotografieze in mijlocul petrecerii. 

 Asigura-te ca fotografiile de la cabina foto vor fi de calitate

Cum poti verifica asta? Inainte de a inchiria un photobooth, verifica galeria de evenimente anterioare ale companiei, pentru a vedea calitatea fotografiilor pe care le ofera.

Alege o cabina foto cu operator
Un operator va incuraja invitatii sa intre in cabina si sa faca fotografii. Photobooth-ul este usor de operat, dar este la indemana sa ai pe cineva alaturi in cazul in care ceva nu merge bine.

Modele personalizate  

Alege o companie care sa iti permita sa alegi designul fotografiilor fara alte costuri suplimentare.

Include si un guestbook 

Un guestbook (album) in care invitatii pot lipi fotografiile facute in photobooth si in care pot scrie alaturi o urare. Aceasta va ramane o amintire foarte frumoasa din ziua nuntii.

Acum ca stii ce trebuie sa faci atunci cand ai de gand sa inchiriezi o cabina foto, asteptam sa ne contactezi pentru a-ti oferi o oferta personalizata.
Lasa evenimentul tau pe mana noastra si nu vei regreta.

Start typing and press Enter to search