Pot să folosesc GIF-uri la nuntă?

 In Uncategorized

Pot să folosesc GIF-uri la nuntă?

Pot să folosesc GIF-uri la nuntă? O, da!

Invitații tăi se vor distra de minune și vor împărtăși toate momentele fun de la nuntă și prietenilor pe care îi au, pe rețelele sociale!

GIF este un acronim al Graphics Interchange Format, fiind creat de programatorul Steve Wilhite acum peste 30 de ani, mai exact în 1987. A luat amploare însă odată cu rețelele sociale și a utilizării tot mai largi a photobooth nuntă. Astăzi, mai toți cei care se află în etapa de organizare nuntă au pe listă „gif cabină foto”, lucru confirmat și de mesajele pe care le primim de la clienții care ne solicită serviciile.

Cabina GIF

Slowmotion GIF

Ce trebuie să știi despre a avea GIF-uri la nuntă

Nu, nu sunt noile fotografii. Nu pot fi printate, rămânând doar în memoria telefonului, calculatorului și pe rețelele sociale, acolo unde sunt încărcate peste 23 de milioane de astfel de materiale. Zilnic! GIF-urile sunt unul dintre cele mai interactive și populare moduri de a transmite sentimente și gânduri – legate de experiențe și nu numai. De aceea, ele au un impact considerabil în rândul comunităților virtuale.

GIF cabină foto la nuntă?

Cutia cu poze poate genera nu doar fotografii, pe care le printează în câteva secunde, ci și GIF-uri personalizate și GIF-uri boomerang. Ele sunt transmise pe telefon sau email imediat după realizare, întrucât cabina foto dispune de conexiune la internet. Astfel, invitații le pot da share pe rețelele sociale, pentru a împărtăși momentele distractive de la evenimentul tău și prietenilor pe care îi au.

Cabina foto GIF Bucuresti

La fel ca în cazul fotografiilor, cabina foto vine dotată cu diverse accesorii (props), iar fundalul se poate personaliza digital cu peisaje și locuri din orice colț al lumii – sau chiar galaxiei, în funcție de tematica nunții, pentru ca invitații să intre în pielea unor personaje și a se distra cât se poate pe acest subiect.

Avantaje GIF cabină foto nuntă

Dacă mai devreme spuneam că, spre deosebire de fotografii, gif-urile nu se pot printa, restul de avantaje pe care îl prezintă compensează acest lucru.

  • Cutia cu poze îți oferă un număr nelimitat de gif-uri. Practic, invitații își pot face oricât de multe astfel de animații.
  • Posibilități multiple de personalizare – email sharing, branding.
  • Interacțiune crescută față de evenimentul tău. Posibilitatea de a realiza GIF-uri la o nuntă cu siguranță va aduce mai multă distracție invitaților!
Photobooth GIF

GIF cu efect de color burst

Acum că ți-am spus tot ce trebuie să știi despre a avea GIF-uri la nuntă, mai rămâne să ne contactezi și să ne spui tema evenimentului, pentru ca noi să pregătim cele mai fun props-uri pentru invitații tăi.

Spor la organizare!

Start typing and press Enter to search