Calitatea photo booth –ului, importantă pentru succesul oricărui eveniment.

 In Uncategorized

Calitatea photo booth –ului, importantă pentru succesul oricărui eveniment.

Photo booth –ul nu mai este demult o apariție extravagantă la evenimente, indiferent de tipologia acestora.

Astfel, fie că vorbim de photo booth pentru nuntă sau photo booth pentru evenimente corporate, cabina foto va detensiona atmosfera și va genera entertainment și amintiri plăcute.

În plus, prin faptul că este o activitate interactivă și creativă, ea este și cheia prin care invitații se conectează cu tema evenimentului tău, nu doar un mod de a genera și păstra amintiri.

Photobooth la nunta, cabina foto pentru evenimentul tau

Cabina foto pentru evenimentul tau

În acest context, calitatea ei joacă un rol important, întrucât – de cele mai multe ori, ai o singură șansă de a impresiona invitații sau clienții!

Tehnologiile sunt tot mai avansate, iar modul în care oamenii interacționează în fața camerei se schimbă constant. Inovația și versatilitatea reprezintă astăzi unul dintre atuurile pe care un photo booth de calitate trebuie să le aibă, el trebuind să înglobeze toate tipurile de conținut și de servicii: foto, video, GIF, împreună cu o conexiune bună la internet, props-uri și alte instalații speciale. Astfel, fie că vor pune fotografii magnetice pe frigider, sau vor revedea GIF-urile în newsfeed-ul de Facebook, evenimentul tău va rămâne aproape de invitați mult timp după ce s-a terminat.

În cazul brandurilor și lansărilor de produs, cabina foto poate fi un bun mijloc prin care clienții pot fi fidelizați.

Photobooth nuntaPentru toate acestea, alege un photo booth de calitate. Dar cum îl recunoști?

După cum am mai spus, un simplu search pe Google –  „cabină foto România” îți aduce o multitudine de rezultate. Alegerea unui photo booth care îți va fi un avantaj la eveniment este simplă însă, fiind dictată de portofoliul pe care îl are operatorul, într-o tipologie cât mai variată de evenimente.

Un alt factor decisiv îl constituie și brandurile care au ales să colaboreze cu respectiva cabină foto, de-a lungul timpului. Cu cât acestea sunt mai mari și mai exigente, cu atât serviciile oferite sunt mai calitative. De exemplu, dintre clienții pe care „Cutia cu poze” i-a avut de-a lungul timpului, se numără Louis Vuitton, Glamour, Microsoft, etc..

Nu este, deci, imposibil să găsești servicii de calitate, dacă ai puțină strategie în alegerea cabinei foto cu care colaborezi.

Nu uita că ne poți contacta oricând și îți stăm la dispoziție cu sfaturi și soluții personalizate. Acceptăm orice provocare!

Start typing and press Enter to search