4 motive pentru care să alegi o cabină foto la majorat

 In Uncategorized

4 motive pentru care să alegi o cabină foto la majorat

Trecerea de la adolescență la maturitate trebuie să fie memorabilă! Iată de ce trebuie să spui DA pentru o cabină foto la majorat.

Petrecerea de majorat s-a transformat, în ultimii ani, dintr-o simplă celebrare cu prietenii într-un eveniment ce ar putea concura oricând cu altele importante din viața noastră, precum nunta sau botezul. Dacă în anii 2000 sărbătoream majoratul în apartament, astăzi se organizează petreceri cu peste 100 de invitați, în restaurante fastuoase și cu meniuri pe măsură.

Odată cu această trecere, a apărut și cererea de a imortaliza momentul într-un mod profesionist și interactiv.

 

Cabina foto majorat

Cabina foto majorat

Iar cum distracția, interactivitatea și tehnologia definesc noile generații, nu a durat mult până când, pe lista unui adolescent, a fost trecut și: photobooth majorat. Era un majorat în București, dar trendul a devenit rapid popular printre tinerii de pretutindeni.

Ne-am gândit și noi puțin la avantajele pe care le aduce o cabină foto în acest context. Culmea, când eram la un majorat, observând entuziasmul participanților .

Așa putem acum să îți prezentăm 4 motive pentru care să alegi o cabină foto la majorat.

 

  1. Poți seta o temă. Aceasta va da tonul întregului tău majorat, iar toată atmosfera creată va face valuri pe rețelele sociale. Vei câștiga mai multă popularitate ca oricând!

 

Photobooth majorat

Photobooth majorat

  1. Nu este deloc costisitoare. Un pachet de închiriere cabină foto majorat pentru 3 ore este mai mult decât suficient pentru un astfel de eveniment.
  2. Cadou cabină foto. Da, poate constitui un cadou oferit de prieteni sau rude. Acum poate îți dorești cât mai multe alte cadouri, dar peste ani vei aprecia cel mai mult cabina foto. Asta pentru că…
  3. Vei păstra pentru totdeauna momentele de la majorat. Da, deții un telefon performant, dar acesta se poate strica și le pierzi. Sau îți este furat. Și chiar și dacă le salvezi pe un hard disk, tot nu vor mai avea aceeași valoare și același impact, din cauza faptului că zilnic realizezi multe fotografii. Printul contează! Cu o cabină foto la majorat, peste ani, vei răsfoi cu drag albumul foto în care le-ai păstrat și îți vei aminti de toate momentele de la trecerea ta la maturitate.
Poze cabina foto majorat

Poze cabina foto majorat

 

Te-am convins, vrei cabină foto pentru majorat? Lasă-ne un mesaj și pregătește-te să faci față popularității!

    Start typing and press Enter to search