Magneți de frigider – istorie sau încă un trend?

 In Uncategorized

Magneți de frigider – istorie sau încă un trend?

Magneți de frigider – acești mici deținători ai amintirilor noastre sunt nelipsiți din casa noastră.

De regulă, aceștia ilustrează obiective importante, primite drept suveniruri de la prieteni sau chiar din concediile noastre.

Mărturii ale unor locuri nou văzute, locul în care sunt colecționate fiind chiar frigiderul – unul dintre cele mai vizualizate obiecte din locuință.

Și, dacă tot vorbim de mărturii, vrem să spunem câte ceva despre magneții de frigider folosiți ca mărturii la nuntă. Trendul realizării de fotografii magnetice a luat naștere în Statele Unite, acolo unde au fost create și primele cabine foto. Firesc, nu? Ulterior, obiceiul de a folosi magneți pentru a lipi imagini personale pe frigider s-a dezvoltat și în alte continente și țări, printre care și România.

Astfel, magneții de frigider au devenit o nouă modă în prezentarea de mărturii foto nuntă.

Fotografii magnetice de frigider – istorie sau încă un trend?

Cu siguranță încă un trend, și unul puternic. În ciuda faptului că telefoanele mobile sunt tot mai performante, și pot realiza și stoca o multitudine de fotografii, imaginile realizate la cabina foto, la nuntă, și printate pe suport magnetic, încă reprezintă o variantă prin care amintirea unui eveniment, nuntă, botez sau corporate, rămâne vie. O astfel de mărturie foto la nuntă, de exemplu, cu siguranță nu va fi aruncată într-un sertar și uitată. Este un suvenir care transmite emoție vreme îndelungată.

Mărturii foto nuntă sub formă de magneți de frigider – cât de rezistente sunt?

Cam cât ai sărbători a doua nuntă de aur – 100 de ani. Cutia cu Poze folosește hârtie și tușuri de cea mai bună calitate, care își păstrează condiția și culorile până la un secol.

O alegere care îți va menține amintirile în familie, timp de generații!

Ce mai trebuie să știi despre fotografiile magnetice de frigider?

… că limita este imaginația ta. În funcție de ea, de tematica evenimentului tău, mărimea și forma lor se poate personaliza, astfel încât să completeze, cu brio, succesul evenimentului tău.

Magneții foto de frigider nu s-au demodat și sunt încă un gest care va surprinde invitații și va fi apreciat. Pune-i, deci, cu încredere, pe lista de organizare. La fel cum i-ai pune pe frigider!

magneti de frigider

Magneti de frigider

Start typing and press Enter to search