7 motive pentru care sa alegi o cabina foto la nunta ta

 In Uncategorized

7 motive pentru care sa alegi o cabina foto la nunta ta

In epoca telefoanelor cu camera performanta, a Facebook-ului si a Instagram-ului, selfie-urile au devenit o moda.

Oriunde intorci privirea vezi pe cineva cu telefonul in mana incercand sa surprinda cea mai atragatoare imagine a sa. Si acelasi lucru se va intampla si la nunta ta.

Pentru a aduce o nota unica evenimentului tau iti recomandam Cabina foto “Cutia cu poze”, pentru ca… intotdeauna ii recomandam pe cei mai buni!

Cabinele foto sunt un serviciu distractiv pus la dispozitia invitatilor tai si au devenit tot mai populare la nuntile din Romania.  Si avem cel putin 7 motive pentru care sustinem asta!

1. Creeaza amintiri

Ai angajat un fotograf profesionist pentru a capta momentele cele mai importante pe tot parcursul zilei, de la gatitul miresei pana la tortul de nunta. Dar ce parere ai de o poza cu unchii tai care zambesc larg, dezinhibati, iar pe cap au niste palarii de tip sombrero?

O cabina foto la nunta ta va captura aceste momente unice si le va pastra pentru totdeauna intr-o fotografie. Si, pentru ca totul sa fie cu adevarat special, noii tai prieteni de la CUTIA CU POZE aplica instant pe toate pozele magnet de frigider, astfel incat toata lumea va pleca cu o amintire de la nunta ta.

2. Aduce culoare evenimentului tau. 

Cu siguranta iti doresti ca nunta ta sa fie de neuitat. Ai contractat cel mai bun DJ, cei mai buni barmani, ai ales cel mai sofisticat meniu. Dar ce facem cu oamenii pentru care dansatul este cel putin o provocare si cu neastamparatii cei mici care se plictisesc foarte repede?!

O cabina foto va oferi posibilitatea tuturor sa isi faca o poza intre 2 reprize de dans si va fi cu siguranta un motiv de distractie pentru toata lumea. O fotografie cu bunicii avand pe cap palariile si perucile din recuzita celor de la CUTIA CU POZE va face cu siguranta senzatie!

3. Nu pune presiune pe invitati

O sa observi ca multi din invitatii prezenti la nunta stau undeva intr-un colt, pentru ca sunt pur si simplu timizi. Unii dintre ei poate ca sunt intimidati de fotograf sau le va fi teama ca nu vor iesi bine in fotografii.

Cabina foto va fi la dispozitia acestora, pe tot timpul cat va fi prezenta acolo. Cand invitatii tai vor fi pregatiti, se pot duce acolo, isi vor alege dintre accesoriile puse la dispozitie si isi vor crea cele mai frumoase amintiri.

Cutia cu poze are cabine dotate cu monitoare touchscreen, pentru o interactiune facila si pentru ca invitatii tai sa se vada in timp real.

4. Aduce oamenii impreuna

Unul dintre cele mai dificile momente pentru miri este sa stabileasca asezare in sala. Cine sta langa cine si despre ce vor vorbi?!

Credeti-ne pe cuvant ca nimic nu aduce oamenii impreuna asa cum o fac cei de la Cutia cu poze! Fie ca se imprietenesc atunci cand isi asteapta randul pentru a se poza, fie ca vor intra in vorba pentru a face schimb de accesorii, cabina foto le va oferi un subiect de discutie mult timp dupa nunta.

5. Share the love

Pozele vor fi printate instant, dar pentru ca nunta voastra este un eveniment special cabinele foto ofera posibilitatea uploadului instant pe o pagina de Facebook sau pe email, astfel incat invitatii tai pot arata lumii cat de bine se distreaza la evenimentul tau.

6. Guestbook

Cabina foto se inchiriaza pentru a fi la dispozitia invitatilor tai, insa cei de la Cutia cu poze s-au gandit la tine si ofera si serviciul de guestbook. Astfel, ei se vor asigura ca si voi veti primi cate un exemplar din pozele facute de invitatii tai, iar alaturi de fiecare poza va fi cate un mesaj lasat de ei. Revenim astfel, intr-o alta forma, la tradi tional  ele albume foto la care vei vrea sa te uiti intr-una.

7. Fundaluri foto

Cabina foto Cutia cu poze dispune de multe decoratiuni unice, astfel incat, in momentul inchirierii, acestia vor creea un colt foto unic pentru cele mai reusite poze. Alege unul dintre pachetele puse la dispozitie sau creeaza-ti propriul tau decor. Alaturi de ei nu ai cum sa dai gres!

Articolul prezent a fost publicat si in Kudika.ro – in sectiunea mirese ca fiind una dintre recomandarile redactiei.

Start typing and press Enter to search