Photo booth – secrete de nunta, Interviu

 In Uncategorized

Photo booth – secrete de nunta, Interviu

Photo Booth is for you!

Te intrebi probabil de ce e pentru tine?! Este un cadou perfect pentru tine si invitatii tai! Cum sa nu ti-l doresti?! Aceasta ar fi intrebarea!
“Noi nu oferim doar un serviciu de ”poze la minut” –  noi oferim momente! – spun Catalin si Corina, oamenii din spatele cabinei foto –  Cutia cu poze.
 Marturiile de pe pagina lor de facebook  sustin afirmatia de mai sus.
Si totusi cine sunt ei?
Catalin si Corina  – suntem 2 tineri care au început acest business, adiacent joburilor pe care le aveam initial, din dorinta de a iesi din zona de comfort si de a avea propriul nostru business.
Ideea voastra este una proaspata si bine-primita de toata lumea!  Cum ati aflat de proiectele photo booth?
Totul a început cu o simpla discutie cu un prieten, despre cum putem avea un business, si cum puteam automatiza oferi cat mai multe poze, la cat mai multi oameni.
Din cautarile pe internet am descoperit proiectele ”photo booth”!
Am calculat ce aveam nevoie pentru acest lucru si am început sa achizitionam lucrurile necesare demararii business-ului.
Aveam un job si mi-am mai gasit unul pentru aputea cumpara echipamentele necesare. Dupa un timp am reusit sa avem prima cabina foto. (nu va puteti imagina fericirea cand am vazut ca schitele au devenit realitate).
Inceputurile cabinei foto Cutia cu PozeSunteti doi tineri ambitiosi si va admir! Puneti multa pasiune in ceea ce faceti si sunt sigura ca toti clientii cu care ati colaborat au fost incantati. Ne puteti da mai multe detalii despre serviciile oferite?

Da, într-adevar, daca nu era ambitie inca de la inceput nu am fi ajuns aici. Am intalnit multe obstacole si de fiecare data am considerat ca totul este o provocare.

În momentul de fata detinem 3 cabine foto si planuim sa mai construim!

Start typing and press Enter to search