Idei pentru majorat

 In Uncategorized

Idei pentru majorat

Un Photobooth nu inseamna doar niste poze amuzante; cu ele puteti crea amintiri frumoase care dureaza o viata intreaga.

Daca majoratul tau se apropie si vrei sa ai parte de o petrecere distractiva si de neuitat, cabina foto pentru majorat este sursa principala a distractiei. Intrucat majoratul reprezinta o perioada importanta ce trebuie si merita marcata cum se cuvine, o petrecere aniversara este momentul ideal sa iesi in evidenta si sa le arati prietenilor tai ca stii sa te distrezi.


Aniversarile si cabinele foto sunt o combinatie perfecta! Inchirierea unei cabine foto la majorat reprezinta oportunitatea perfecta de a obtine fotografii de grup, alaturi de colegi, prieteni sau familie.


Un photo booth va fi piesa de rezistenta a intregii seri. Invitatii se vor intrece in a capta fotografii care mai de care mai creative, amuzante si frumoase. Le vor placea le nebunie sa surprinda in imagini acele amintiri pretioase pentru totdeauna.

Nu numai ca invitatii tai se vor bucura de cabina foto, dar si incarcarea fotografiilor pe retelele sociale va fi o activitate usoara si placuta.

Facebook, a explodat in ultima vreme cu poze in cabinele foto devenind o nebunie, asa ca de ce sa nu combini cele doua elemente pentru divertisment? Invitatii la petrecerea ta vor fi incantati sa isi incarce noile fotografii online, impartasind tuturor prietenilor si familiei timpul frumos pe care l-au avut la majoratul tau.

Cabinele foto sunt o modalitate foarte buna de a crea amintiri placute pentru invitatii tai. Perfecte pentru petrecerile de majorat, cabina foto reprezinta o modalitate frumoasa de a-i implica pe invitati   la o activitate distractiva, si, de asemenea, pozele le vor ramane o amintire frumoasa pe care o pot lua cu ei acasa si care le va aduce aminte de petrecerea ta grozava.


Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi; de restul ne ocupam noi. Vom asigura o atmosfera unica si deosebita pentru majoratul tau.


Cabinele noastre foto vor distra invitatii tai folosind echipamente de ultima generatie, tiparire foto de inalta calitate si personal bine instruit care va interactiona cu oaspetii tai.

Cu o gama larga de accesorii si recuzita, o cabina foto majorat este cea mai inspirata alegere pentru petrecerea ta aniversara.

Start typing and press Enter to search