Fotografie interactiva Cutia cu Poze

 In Uncategorized

Fotografie interactiva Cutia cu Poze

Diana Moldoveanu, de la www.designtherapy.ro a avut ocazia să ne cunoască și a rămas cu o impresie plăcută despre noi. Atât de plăcută că a ales să scrie și un articol pe site-ul ei:

Puţin diferită „terapia” de astăzi. Dar asta doar pentru că am cunoscut nişte oameni tare simpatici care au avut o idee grozavă.

Şi anume să combine vechiul concept de fotografie „la minut” cu mai noul serviciu de fotografie interactiva. Desigur, sunt pe piaţă de ceva vreme, însă cred că mai sunt mulţi care ar trebui să afle ce ştie să facă minunata Cutie cu poze. 

Eu m-am întâlnit cu „cutia” la un eveniment monden, într-un spaţiu special, Palatul Noblesse. Proaspăt reabilitat şi redeschis, acesta a fost de fapt atracţia serii.

O mulţime de invitaţi îşi faceau selfie-uri şi nu numai în colţurile luxoase şi decorurile spectaculoase ale palatului. Dar ce era mai interesant – imediat după aceea le puteau printa şi lua acasă, ca amintire a acelei seri frumoase.

Aşa mi-am dat seama că Cutia cu poze este un concept care se potriveşte într-o mulţime de cadre: nuntă, botez, petrecere aniversară, lansare de colecţie, în domenii precum beauty, fashion, lifestyle, private sau corporate.

fotografie instant

„Pentru toate aceste evenimente există un serviciu ușor de folosit și foarte util, pentru a putea păstra amintirea evenimentelor vie, pe birou, în raft sau într-un glosar cu amintiri. Pe lângă experiența de excepție de care te poți bucura la evenimente, Cutia cu poze a lansat serviciul de hashtag printing, cu ajutorul căruia poți printa direct poza făcută cu telefonul mobil, asta după ce se încarcă pe Instagram sau Twitter și se folosește un hashtag specific”, mi-au explicat Catalin şi Corina, oamenii din spatele acestui proiect simpatic.

Restul articolul îl găsiți aici. http://designtherapy.ro/inspiration/cutia-cu-poze/

Start typing and press Enter to search