Cabina foto personalizata Cutia cu Poze

 In Uncategorized

Cabina foto personalizata Cutia cu Poze

Cutia cu Poze a inceput in anul 2014, astazi aflandu-se printre primele trei companii din domeniu cu o cifra de afaceri in 2016 de 100.000 de euro si deja 8 cabine foto.

Dar lucrurile nu au inceput chiar asa, totul a fost cladit cu multa munca si pasiune.

Catalin Melinte, owner-ul business-ului Cutia cu Poze, a lucrat inainte in telecomunicatii, iar in paralel cu job-ul de zi, s-a apucat de antreprenoriat.

A inceput, cu un job de noapte in facea fotografii in cluburi si apoi oferea oamenilor magneti de frigider, drept amintire. Treptat, a vrut sa transforme totul intr-un business de fotografie pentru evenimente corporate sau pentru evenimente personale. Si chiar i-a iesit!

Astfel, Catalin Melinte a dezvoltat o cabina foto personalizata ce realizeaza fotografii care pot fi modificate si printate pe loc pentru a fi pastrate ca amintire.

Cutia cu Poze poate fi folosita in orice loc e rost de distractie: party-uri, nunti, botezuri, onomastici, evenimente de corporate – targuri, lansari, etc.

Cu siguranta, cu un astfel de dispozitiv, orice eveniment are sansa sa ramana in amintirea participantilor multa vreme. Se pot crea diferite sabloane pentru a marca momentul de fotografie, in functie de tematica evenimentului. De exemplu, in cazul unei nunti, se poate adauga pe fotografie o urare din partea mirilor.

Exista mai multe categorii de a tarifa acest serviciu, insa cea mai des intalnita si ceruta de catre organizatorii de evenimente este cea platita la ora, pentru faptul ca nu exista nicio limita la numarul de fotografii printate.

Respectiv, daca in fotografie apar 8 persoane, toata lumea va primi cate o fotografie.

In acest moment exista colaborari in desfasurare cu mai multe firme si agentii, iar in trecut au reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor urmatoarelor agentii de evenimente: Conviv media, BBTR (Best Business Travel), Eventika, Koon, Innovation experience, Rainbow Idea, CV30, de asemenea au colaborat cu clienti importanti precum: Samsung, Microsoft, HP, ING, Vodafone, Auchan, Siemens, DB Schenker, Intessa Sao Paolo, etc.

Anul 2017 va aduce pentru Cutia cu Poze o extindere cu noi servicii.

In acest moment detin 8 cabine foto, toate dotate cu imprimante foto, profesionale, ultrabook-uri si camere foto profesionale. De asemenea, echipa e formata din trei oameni in echipa de management si 5-6 fotografi cu care colaboreaza pe partea de evenimente.

Totodata in acest moment exista trei tipuri de servicii de fotografie neconventionala: cabine foto pentru evenimente, magneti de frigider si un serviciu ce permite printarea pozelor uploadate pe Instagram cu un anumit hashtag.

In plus, pentru ca au devenit deja un brand printre companiile care au nevoie de servicii de fotografie, cei de la Cutia cu Poze vor lansa si sistemul de francizare – un model de afacere la cheie cu know-how complet si cu toate intrumentele necesare.

Start typing and press Enter to search