Cabina foto în era Covid-19

 In Uncategorized

Cabină foto evenimente în era Covid-19. Dacă în 2019 o cabină foto putea fi considerată indispensabilă în cadrul petrecerilor, activărilor de brand sau a altor activități, din 2021 lucrurile s-au schimbat.

Astăzi, în contextul în care limitările impun o reducere a numărului de persoane prezente, și în care motivele de interacțiune trebuie să fie cât mai puține, cabina foto a ajuns în capătul listei din organizarea unui eveniment. Avem însă motive reale să renunțăm la cabina foto, în era Covid-19? Noi spunem că nu, iar în continuare vei afla și de ce!

Cabină foto evenimente, în era Covid-19

Activitatea desfășurată cu o cabină foto reprezintă flexibilitate și adaptabilitate. Cum fiecare eveniment este unic, iar vreaucabinafoto.ro își adaptează serviciile și modul de lucru încă de la prima discuție cu clienții, și noul context sanitar a fost tratat asemeni unei astfel de provocări. Ok, recunoaștem! O provocare ceva mai mare. Dar nu imposibilă! 

Astfel, încă dinainte ca evenimentele să poată fi reluate, echipa noastră și-a regândit modul de lucru, atât pentru clienții deja contractați, aflați în așteptare, cât și pentru tine. Pentru că ne dorim să aveți amintiri cât mai plăcute în continuare! 

4 motive pentru care cabina foto evenimente este sigură

1. Suntem vaccinați.

Primul pas pe care echipa noastră l-a făcut a fost… vaccinarea. Toți operatorii și colegii noștri sunt vaccinați și, drept dovadă, pot prezenta certificatul de vaccinare, oricând va fi cerut acest lucru. 

2. Un singur operator – înseamnă mai puțin trafic și mai mulți invitați pentru tine.

În ceea ce privește modul de lucru, știm că îți dorești ca atunci când numeri persoanele prezente la eveniment, să fie mai mulți invitați și nu personal din organizare. De aceea, ne limităm la un singur operator, astfel încât să nu producem trafic inutil. 

3. Punem protecția pe primul plan.

Operatorii vreaucabinafoto.ro utilizează pe tot parcursul evenimentului mănuși, mască și dezinfectant. 

4. Am regândit modul de lucru. 

Astfel, fotografiile sunt ridicate direct de invitați, fără a fi atinse de altcineva. Totul se petrece în doar 12 secunde de la realizare (Ce bine că avem imprimante foto rapide! ). Totodată, cabina foto este controlată doar de operatorul cabinei foto, evitând astfel aglomerarea din zona de operare și atingerea acesteia de către invitați. 

Sperăm că acest articol ți-a răspuns la câteva dintre întrebările pe care le aveai cu privire la cabina foto în era Covid-19 și că te va ajuta să iei o decizie în ceea ce o privește, la evenimentul tău. Echipa noastră este la un click distanță, așa că hai să povestim despre cum te putem ajuta! . 

Start typing and press Enter to search