5 posibile situații pe care o cabină foto le poate rezolva la nunta voastră

 In Uncategorized

Când vă planificați nunta, vă veți confrunta cu probleme, la fel ca atunci când planificați orice. Știm că vă putem ajuta cu recomandările noastre despre ceea ce puteți repara prin simpla închiriere a unei cabine foto.

1. Nu putem decide ce să facem pentru fun-ul de la nuntă

Obțineți o cabină foto distractivă și interactivă!

 

De la divertisment de durată pentru întreaga petrecere, sau doar o oră în timpul recepțieil, o cabină foto este o soluție excelentă pentru divertismentul de nuntă. Oaspeților le va plăcea să încerce elemente de recuzită (propsurile), să recreeze diverse faze și să creeze amintiri într-o cabină foto. La urma urmei, oaspeții tăi s-au pregătit pentru ziua ta cea mare, așa că vor dori să facă câteva fotografii.

2. Familiile noastre se întâlnesc pentru prima dată la nuntă, cum spargem gheața?

Nimic nu se compară cu o cabină foto pentru a sparge gheața!

 

O cabină foto cu o gamă largă de elemente de recuzită prostești și opțiuni de animație îi va apropia pe toți. O cabină foto deschisă lasă loc invitaților tăi să tragă mai mulți oameni cadru, implicând prietenii și străinii în distracție. Dacă alegeți să închiriați Cutia cu Poze, ecranul său tactil interactiv mare reușește bine să țină oamenii implicați.

 

3. Ce ar trebui să facem pentru mărturii de nuntă personalizate?

Fotografii imprimate de o cabină foto!

 

Cea mai personalizată mărturie pe care o poți obține este cea care include o fotografie a persoanei căreia o oferi. Folosim rame personalizate cu tema nunții dvs. și poate un mic mesaj în care puteți încadra o fotografie de 10×15, .

4. Cum fac oamenii să folosească hashtagul nostru de nuntă?

Includeți hashtagul în rama foto personalizată a fotografiilor!

 

O cabină foto poate funcționa pentru dvs. în două moduri aici. Nu numai că creează fotografii super drăguțe pe care invitații tăi vor dori să le shareuiască cu hashtagul de nuntă, dar poți include hashtagul tău în rama foto care merge pe toate fotografiile, astfel încât să nu existe confuzii. Închiriază o cabină foto integrată cu rețelele sociale, iar invitații tăi își pot împărtăși fotografiile direct pe Facebook, Instagram și Twitter, precum și prin e-mail și SMS

 

5. Unii oameni nu pot ajunge la nunta mea, dar vreau ca ei să poată vedea ce se întâmplă

Obțineți o cabină foto cu o galerie live disponibilă online!

 

În era digitală, distanța fizică nu mai este o problemă atunci când vine vorba de comunicare și de implicare a oamenilor. Cu noi, oricine are un link exclusiv către galeria dvs. poate vedea fotografiile realizate la cabina foto în timp real. Prietenii și familia dvs. vor putea să vadă fotografiile, precum și să le descarce și să le shareuiască!

 

Dacă doriți să închiriați o cabină foto la nunta dvs. pentru a vă ajuta să rezolvați unele dintre problemele de nuntă, faceți clic aici pentru a obține o ofertă!

 

Start typing and press Enter to search