Christmas Party alături de Cutia cu Poze

 In Uncategorized

Christmas Party alături de Cutia cu Poze

Petrecerile de companie sunt un prilej de relaxare pentru întreaga echipă.

După zilele lungi de lucru productiv, cu toții sunt nerăbdători să se distreze, să se cunoască mai bine într-un cadru informal și să își creeze amintiri memorabile.

Petrecerea de Crăciun este una dintre cele mai așteptate evenimente din an pentru angajați și manageri deopotrivă.

Probabil știi deja din experiența anilor anteriori cât de importantă este reușita unui astfel de eveniment. Ea este garantată de mai multe elemente, de la local la decorațiuni, meniu sau calitatea pozelor.

Fotografiile sunt cele care păstrează vie în mintea noastră amintirea unui eveniment reușit. De aceea, este important să ai parte de cele mai bune rezultate și să le oferi invitaților memento-uri originale ale evenimentului tău.

Știm cât de mult îți dorești ca următoarea petrecere corporate de Crăciun la care iei parte să fie de neuitat. De aceea, îți recomandăm serviciile de închiriere cabină foto special pentru acest eveniment. Imortalizează cele mai frumoase cadre cu echipa ta alături de Cutia cu Poze!

Cabina foto Cutia cu Poze

Cabina foto

Cum poate contribui cabina foto la succesul petrecerii tale de Crăciun?

#1 Se adaptează tematicii oricărui eveniment

Cabina foto este modernă, animă orice petrecere și se adaptează oricărui spațiu. Participanții la eveniment au parte de o recuzită variată, de la pălării, ochelari sau jobene la accesorii și vestimentație specifice petrecerii de Crăciun.

Vrei să ai parte de o petrecere corporate de neuitat în care managerul este costumat în Moș Crăciun? Cutia cu poze te ajută să imortalizezi momentul ca să te distrezi și peste ani!

#2 Întărește relațiile dintre angajați

Cabina foto le oferă chiar și celor timizi un prilej de a se distra și a socializa cu colegii. Pozele pe care le fac într-un astfel de cadru sunt dinamice, lipsite de inhibiții și vor deveni cu siguranță subiectul unor discuții hilare între angajați și la câteva săptămâni după eveniment!

Christmas Party

#3 Te ajută să împărtășești amintiri

Cabina foto le oferă invitaților posibilitatea de a împărtăși amintiri cu colegii sau managerii prezenți la eveniment, dar și cu prietenii din mediul online. Cutia cu Poze îți oferă posibilitatea de a uploada rapid cadrele preferate pe Facebook sau Twitter sau de a le trimite prin e-mail sau SMS. Poți de asemenea să le printezi pentru a avea în plus o amintire palpabilă pe care să o așezi pe perete. Toată lumea se va distra alături de tine!

#4 Asistență profesionistă

Echipa Cutiei cu Poze este formată din fotografi profesioniști și operatori care vor asigura buna funcționare a cabinei foto și te vor ajuta să surprinzi cele mai inspirate cadre. Vei avea alături specialiști dedicați care asigură succesul evenimentului tău!

De ce să apelezi la Cutia cu Poze?

  • Beneficiezi de servicii foto complete pentru petrecerea de Crăciun sau alte evenimente corporate organizate de firma ta.
  • Ai alături o echipă tânără, creativă și atentă la detalii, cu experiență în crearea de momente memorabile la evenimente – peste 700 evenimente se află în portofoliul Cutiei cu Poze.
  • Asistenții care însoțesc cabina foto sunt fotografi profesioniști, astfel că vei avea parte de cele mai bune cadre.
  • Cabine foto ușoare și moderne, adaptate la orice spațiu – indiferent de specificul petrecerii tale sau al locației, le vei putea oferi angajaților, invitaților sau clienților acces la servicii foto inedite.
  • Calculatoare performante și camere de ultimă generație care vor garanta calitatea pozelor tale.

Alege oferta Instabox + RingFlash pentru petrecerea de Crăciun!

Prin intermediul InstaBox, toți invitații vor putea să-și printeze pozele uploadate pe Instagram sau Twitter cu un anumit #hashtag. Popularizează tag-ul petrecerii tale de Crăciun și bucură-te de cele mai faine poze în doar câteva secunde! RingFlash photo booth este dotat cu un iPad și o aplicație care te va ajuta să printezi pozele pe magnet sau să le trimiți rapid prin SMS sau e-mail prietenilor tăi!

RingFlash Photobooth

RingFlash Photobooth

Prin intermediul colaborării cu echipa Cutia cu Poze, ai parte în plus și de print-uri nelimitate în diverse formate, fundaluri foto haioase, benzi magnetice, guestbook – album foto creat în timpul evenimentului sau alte elemente de recuzită și layout-uri personalizate.

De asemenea, invitații tăi vor putea să trimită în timp real poze pe e-mail sau să le posteze în social media!

În plus, cabina foto cu design modern și atractiv se integrează perfect în spațiul petreceri tale. Asigură-te că petrecerea ta de Crăciun va face furori! Alege o cabină foto de închiriat pentru evenimentul tău!

Articol publicat si in: https://www.avantaje.ro/articol/bucura-te-de-petreceri-de-craciun-cu-stil-alaturi-de-cutia-cu-poze

Start typing and press Enter to search