Idei pentru nunta

 In Uncategorized

Idei pentru nunta

 Vom afla astazi, de ce un photobooth poate face petrecerea un moment memorabil atat pentru miri cat si pentru oaspetii lor.

In primul rand, cabinele foto la nunti au devenit populare, deoarece acestea ofera distractie si divertisment invitatilor. Acesta servesc, de asemenea, unui scop functional prin crearea de fotografii ce surprind cele mai frumoase amintiri de la eveniment. Cabina foto reprezinta o idee de nunta si o optiune la preturi accesibile, fiind o alternativa win-win pentru ambele parti: mirii proaspat casatoriti si cei care impart ziua speciala cu ei!


Marturiile de nunta sunt sunt deja o traditie ce dateaza de secole. Acestea sunt o modalitate de a oferi invitatilor un simbol, pentru a le arata aprecierea si a-si aminti de ziua speciala a mirelui si miresei. Marturiile de nunta au evoluat considerabil in timp, de la simple amintiri, la obiecte hand-made, accesorii si altele.


In functie de numarul invitatilor la nunta, mirii pot cheltui mii de lei pe marturiile de nunta.
Nu este vorba doar de costul real al marturiilor si materialor conexe pentru a face o marturie memorabila, ci aici intra in calcul si timpul si efortul petrecut pentru a decora si produce marturiile.
Partea proasta este ca, din pacate, majoritatea marturiilor de nunta traditionale au un scurt „termen de valabilitate.” Unele vor fi mancate, topite sau uitate si aruncate.  Altele, probabil, vor fi asezate pe un raft, uitate si mai tarziu aruncate.


Un lucru pe care toti oamenii il iubesc, sunt fotografiile.

Cabinele foto ca idei de nunta, sunt o modalitate simpla de a distra invitatii in timpul receptiei, creand in acelasi timp amintiri ale zilei nuntii voastre.

Unul din cele mai bune aspecte ale unei cabine foto este ca produce fotografii de inalta calitate, personalizate cu numele, data, hashtag, etc, comemorand ziua nuntii. Oaspetii vor pleca cu o fotografie sau carte postala amuzanta pe care o pot pastra in casa lor, la birou sau la locul de munca.


Mai mult decat atat, luati in considerare tehnologia de azi. Nu numai ca invitatii vor ramane cu o marturie de nunta originala, distractiva si memorabila sub forma unui colaj de fotografii, insa acestia pot primi, de asemenea, fotografiile in format digital, prin text sau e-mail, iar mai tarziu pot posta imaginile pe social media (Facebook, Instagram, Pinterest , Twitter, etc).
Minunat, nu-i asa?


Nu mai cautati idei pentru nunta; o cabina foto este exact alegerea de care aveti nevoie pentru a crea amintiri minunate din cea mai speciala zi a vietii voastre.

Start typing and press Enter to search