PhotoBooth Bucuresti

 In Uncategorized

Photo booth Bucuresti

Ce este un Photobooth?

Photobooth-ul, este o „cutie” privata care asigura distractie invitatilor tai si care le ofera o amintire de la evenimentul tau pe care o pot lua cu ei acasa. Intr-un photobooth se pot face fotografii instant, care pot fi apoi oferite invitatilor.

Fotografiile photobooth sunt tiparite automat la 12 secunde dupa ce au fost facute. Invitatii tai pot merge in cabina singuri sau cu grupul, cu prietenii si familia.


Pentru o distractie pe cinste, va propunem cel mai bun photobooth Bucuresti  – CUTIA CU POZE.

Probabil, cea mai rapida si mai mare forma de divertisment pentru evenimente si petreceri. Acestea sunt ideale pentru a face petrecerea memorabila si permite oaspetilor posibilitatea unica de a pleca cu o amintire a evenimentului.
Photoboot-urile atrag invitatii din toate grupele de varsta iar rasul si distractia de la cabina foto vor deveni contagioase, astfel incat invitatii vor asteapta cu nerabdare sa intre si ei in cabina foto.

Indiferent de modelul cabinei foto, aceasta va fi nelipsita de celebrele propsuri: palarii, ochelari, peruci si multe altele, iar, daca doresti, poti adauga diferite backgrounduri, panouri foto si elemente din oferta de servicii Cutia cu poze.
Invitatii tai pot alege intre fotografii colorate si alb-negru inainte de sedinta din cabina, fotografii in diferite ipostaze si costume.
Fotografiile sunt imprimate pe hartie speciala in cateva secunde, folosind o imprimanta profesionala. Aceste fotografii sunt uscate instantaneu.
Cabina este complet personalizabila, astfel incat pe fotografiile realizate se poate inscriptiona un mesaj special, un layout sau un design dorit.

Daca iti doresti un photo booth Bucuresti, nu ezita sa ne contactezi. Lasa-ne pe noi sa furnizam distractia si buna dispozitie la evenimentul tau.
Prin inchirierea unui photo booth in Bucuresti, poti spune adio petrecerilor plictisitoare. Indiferent ca este instalat la o nunta, o petrecere corporate sau una aniversara, garantam aprecirea acestora de catre fiecare invitat in parte.

Start typing and press Enter to search