Marturii botez

 In Uncategorized

Marturii botez – le-ai comandat deja?

Spre deosebire de multe alte evenimente importante din viata, botezul copilului este un eveniment care are loc numai o data.

Este unul dintre cele mai importante momente in care ai posibilitatea de a impartasi aceasta ocazie speciala, cu prietenii si familia, este cu adevarat o bucurie care va lasa in urma amintiri de neuitat.

Si pentru ca la un asemenea eveniment iti doresti ca invitatii sa ramana cu o amintire frumoasa trebuie sa le oferi o marturie pe masura. O amintire frumoasa, haioasa si care nu va trece neobservata. Ce spui de marturii botez sub forma unor fotografii magnetice?
Fotografiile magnetice pot fi o amintire oferita in dar invitatilor la botezul micutului tau. Cum iti poti surprinde invitatii? Haideti sa vedem:

Cutia cu poze este un studio foto mobil care functioneaza ca o cabina foto deschisa, fara echipamente grele, fara spatiu ingust, fara sa iti sifonezi rochia ta pretioasa si fara a fi necesar sa te ghemuiesti pentru a incapea in fotografie.

Cutia cu poze poate gazdui un grup mare de oameni, astfel incat sa poti face o fotografie cu intreaga familie, nasi sau prieteni.

Fotografiile realizate in photobooth pot fi marturii de botez originale care ii vor incanta pe invitatii tai. Prin serviciile de inchiriere cabine foto livram distractie si o ambianta traznita in care invitatii se vor simti veseli si plini de viata.
Fotografiile se vor imprima pe hartie foto de inalta calitate, rezistente la apa si praf, pentru o satisfactie instantanee a  invitatilor, mai ales ca ei vor primi pozele in cateva secunde. Toti invitatii tai se vor bucura de propria lor copie tiparita a fotografiei.
Puteti alege dintr-o varietate de fundaluri,  teme si culori in functie de teme evenimentului.
Vom transforma evenimentul tau intr-un eveniment de covor rosu care va aduce invitatilor tai  o experienta de neuitat.

Sarbatoreste botezul bebelusului tau cu aceste minunate marturii de botez.

Start typing and press Enter to search